А какво предлага ИКЕА (за тези, които очакват чудеса):
1. Скандинавски дизайн - ми да, няма дамаски със заврънтулки и пайетки, ако искаш ракла в дивана - отиваш в Арон, ако искаш да е два и шейсе и три, щото в ъгъла минава тръбата на парното и стандартен не влиза - има сто фирми дето ще ти направят. Мен пък ми харесват правите, изчистени форми. За съжаление преди ИКЕА подобен избор имаше само в магазините с "италиански" мебели...не знам колко са от Италия, ама цените са им като за Монако...
2. Цената - в ИКЕА със сигурност плащате и на дизайнера, щото стоте фирми, които предлагат чужди каталози с думите "Кво`т си харесаш го прайм" май не плащат на човека, който е измислил нещото
3. Харесваш и взимаш, а не след един месец да се окаже, че това не било така, ами онака и понеже нямали от едното та ти сложили от другото, ама то било почти същото...
Та така... аз лично ги чакам от 15 години да се натуткат и да дойдат в БГ и междувременно се пообзаведох, но при следващия голям ремонт задължително ще им стана клиент

Изперкала работа. Това ми било "дизайн". Тия хора сигурно живеят като мишки на тая теснотия.
Пък нека си говорят хората, че масива не бил здрав като талаша. Ама за тия пари дето продават там ще си направя дърво по поръчка дето е поне 2-3 пъти по-хубаво, дебело и здраво от разни измислени талашити. Пък били те и "дизайнерски". 

Някой да има идея този път какъв мега хит ще е? Мол? Мега Мол?