голф 2 дизел - проблем с таблото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
голф 2 дизел - проблем с таблото.
здравеите колеги....ако може някои да ми даде съвет за следното нещо:карам голф 2 чист дизел с обикновенното си табло с часовник,само че днес си намерих и сложих пак от дизел 1.6GTD табло с оборотомер и дотук добре всичко проработи със слагане на буксите,но имам само един проблем със стрелката на водата тоест показва че колата е много загряла и стои почти в дясно а колата дефакто си загрява нормално....ако може някои да ми каже какво още трябва да сменя за да се оправи това ще съм много благодарен......
- ivo_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: голф 2 дизел - проблем с таблото.
а аз искам да попитам с колко букси е таблото 

- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
разглоби го и сложи уреда от водата от старото табло.И аз имах такъв проблем,след смяната стрелката кове по средата
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Имам някакъв спомен, че при мен се получи същото, когато ми сменяваха съединителя. Мисля, че бяха откачили кабелите на датчика за водата. Забиването у дЕсно на стрелката при мен бе придружено и от светване на сигналната лампа за проблем с водата. Може по самото табло или уред да има някакво прекъсване щом с другото табло ти работи. Има и вариант да прегледаш кабелните обувки на самите букси на колата и новото табло, да не би да не правят хубав контакт точно пиновете за уреда.
Ако кажеш с колко букси ти е таблото специално ще си направя труда да ти кажа кои пинове да провериш
Ако кажеш с колко букси ти е таблото специално ще си направя труда да ти кажа кои пинове да провериш

Последна промяна от stefan4o на Пон 05 дек 2011 22:23, променено общо 1 път.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
В предния си пост забравих да спомена,че освен уреда съм сменил и платката.Така че и аз незнам в кое беше проблема.
- ivo_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре малко не е по темата ама да попитам възможно ли е на дизелово табло с часовник да се сложи оборотомера на мястото на часовника защото немога да си намеря табло
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
ivo_vr6 написа:добре малко не е по темата ама да попитам възможно ли е на дизелово табло с часовник да се сложи оборотомера на мястото на часовника защото немога да си намеря табло
платките са различни, твойта няма как да управлявя оборотометара
- ivo_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аха мерси 

Върни се в “Дизелови агрегати”