Проблем с голф 3 1.8 абс
Проблем с голф 3 1.8 абс
Колеги карам голф 3 1.8 моно абс мотор гт изпълнение и ми се струва че много гори за 40 километра ми е изгорило малко над 2 рата червена от резервата при каране извън градско с около 100 110 120 90 около 100 средна ми е изгорило до първата червена от резервата бе около 4 5 кила пък и като го карам вече като дигне 120 130 почва мн бавно да качва скороста и един такъв се мъчи като цяло във по високите обороти става муден дори на ниските предавки от 90 до 110 горе долу добре но от 110 нагоре 120 вече става доста муден и един такъв се мъчи та вапроса ми е от какво може да зависи вървенето да стане по пъргав и разхода
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Проблем с голф 3 1.8 абс
Колега, казвал съм го преди, ще го кажа и сега - разхода е второто най-относително понятие след прищявките на жена в цикъл, опитваща се да остави цигарите..
Зависи от поне 50 фактора които ти идват на ум просто като чуеш думата, например - състояние на мотора като цяло, стил на шофиране, качество на горивото, външна температура, разстояния на които се кара - къси, дълги - работа повече студена, или в оптимална работна температура на мотора, свещи, филтри, центровка итн. А за вървенето е нормално - все пак това са 90кс. след определена скорост/обороти/въртящ момент ако искаш, е нормално да няма особена тяга.
Зависи от поне 50 фактора които ти идват на ум просто като чуеш думата, например - състояние на мотора като цяло, стил на шофиране, качество на горивото, външна температура, разстояния на които се кара - къси, дълги - работа повече студена, или в оптимална работна температура на мотора, свещи, филтри, центровка итн. А за вървенето е нормално - все пак това са 90кс. след определена скорост/обороти/въртящ момент ако искаш, е нормално да няма особена тяга.
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Отиди на първо време да ти проверят правилно ли ти е зацепен ангренажа.Да не би да си с един зъб на закъснение,че тогава няма как да ти набира добре.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
snupeca написа:Колега, казвал съм го преди, ще го кажа и сега - разхода е второто най-относително понятие след прищявките на жена в цикъл, опитваща се да остави цигарите..![]()
Подкрепям,колега!Аз също имам АBS и мога да ти кажа,че и при мен набира доста добре до 120-130км.От там нагоре,вече по бавно ускорява.Все пак не е 150 к.с.А за разхода така както го определяш до първата до втора червена чертичка е доста трудно да го засечеш.Моят голф до преди да му сложа АГУ лятото съм го свалял до към 8.5л-градско.Но зимата ми е давал и 13л. градско на къси разстояния.Карай си колата и не я пипай

- passat19911800
- Автомобил:
- Двигател:
Провери си автомобила колега! Аз също имам съм с АВС, но на Б3 и си върви добре. Не на пета предавка ускорението от 80 до 120км/ч е нормално няма никакво спъване, прекъсване или забиване и т.н. Проблема може да е от натрупани грешки от компютъра, затова те съветвам на първо време да го рестартираш, а ако не се оправи закарй го на доктор.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Като си откачиш акумулатора за няколко минути.
-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
И аз съм с такъв мотор, но да ти кажа на бенз мудност виждам едва на 150 
като дам газ примерно на ниските предавки и сякаш един такъв се замисля за сек и един за момент се присецва едно такова мудно и чак тогава ускорява може ли да се получава от центровката
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Нали ти казах да идеш да си провериш зацепен ли е правилно ангренажния ремък.Тогава ще се види и палеца на делкото къде сочи.Трябва да сочи леко след белега на първи цилиндър на делкото.Това при положение,че ти съвпадат белезите на ангренажа.Какво има още да се чудиш?Направи това и ще отпадне една важна причина за твоите съмнения.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”