Гледам, слушам...и не вярвам..:))

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
sport generation
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sport generation » Нед 17 сеп 2006 0:59

Дали опела е по добър от ФОЛКСВАГЕНА?? Съмнявам се. Но по евтин да

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Нед 17 сеп 2006 1:00

sport generation написа:Дали опела е по добър от ФОЛКСВАГЕНА?? Съмнявам се. Но по евтин да

:039: :039:

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Нед 17 сеп 2006 1:03

ееее без изказвания тук не се допускат обиди към други марки автомобили кой е по добър, по красив или по здрав нека всеки кара това което му харесва

Потребителски аватар
sport generation
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sport generation » Нед 17 сеп 2006 1:05

Съгласен съм за правото на избор аз лично съм фен на някой модели на рено за 5—тицата супер е ще дадеш кръгче като и се понарадваш нали

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Гледам, слушам...и не вярвам..:))

Мнениеот tedy » Нед 17 сеп 2006 3:08

Nadya_ написа:Такааа..да ви разкажа за едно момченце- ентусиастче :twisted:

Днес по бул. Рожен, посока Илиенци някъкъв решил, че се дърпам с него.. :roll: , а аз най- културно си карам в дясна лента, без да бързам...
Гледам го тоя от ляво- една газ, едно бучене, едно чудо...явно беше решил да ме издуха :shock mhihi
Аз, за разлика от него- такива мераци нямах, карам си- той се юрка- о"кей :D ...забравих да кажа, че беше Рено някакво, старо, много старо и определено не беше самолет, щото като го гледах как набира... :oops: Какво точно беше - не съм сигурна..21 като че ли..:roll:
Та както и да е...намалих заради колата пред мен и той УСПЯ да изпревари :011: mhihi
Предвид канските мъки, беше погален нежно по главата от мацката до него.. :kissy:
Както и да е..до този момент аз съм напълно безразлична... 8)
Малко по надолу чувам, че зад мен /пак зад мен :lol:, понеже услужливо ме пусна да мина пред него :oops: / се свири настоятелно, но не предполагам за какво...Изравнява се той с мен, караме бавно и почти спираме, заради задръстването, та спира той до мен и настоява да си отворя прозореца.
Отварям го и чувам:
Той: Ти си с ТДИ..
Аз: Да...И??
Той: Другия път, като се дърпаш си помисли, защото аз съм БЕНЗИН!!
Аз: И какво??
Той: Ми няма да успееш..
Аз: Така ли? :shock А ти защо си мислиш, че съм се "дърпала" с теб? Щеше ли ти се..?? mhihi
Той: ..Не, не, само ти казвам
Аз: Ха-ха...не се излагай, моля те...няма смисъл
Той: Ми аре да се пробваме някой път!
Аз: Когато искаш, но ми кажи че се "дърпаме", за да знам... mhihi
..И ако искаш може да е на Божурище... mhihi

И така, в този дух...той си тръгна ядосан.. :twisted:

Е това ми дойде неочаквано :xaxaxa :xaxaxa mhihi mhihi mhihi
От сега- нататък ще си знам...с тоя бавен дизел ще си стоя мирно и кротко...и няма да се закачам с такива бързи Рена.. mhihi mhihi

:079: Е, как си се сдържала да не го поставиш на мястото му, просто незнам?!!!
Аз не бих могла :evil:
Направо ми се качва кръвта в главата! :075:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 17 сеп 2006 7:01

kentawar написа:
devil_vas написа:....чака в средната лента Астра Ф мисля 1.6 пишеше отзад..

spam другия път може да сте с Опели и двамата. не се сдържах да те бъзна

е то тогава няма да е интересно, ако съм с някой от онези бързите опели :D :D :D

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 сеп 2006 9:21

devil_vas написа:....изфорсирах до 5к оборота... светва зелено Астрата гаааааазззз колкото може, аз обаче сизавивам на дясно... спуках се от смях

Ето това е най - готино, умирам от кеф и доста често го правя :twisted: после си падам от смях въпросния състезател като си набримчи кошницата и надърви врат. После разбира, че си се гони сам. :олелеее

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 9:24

хихи вчера едно бмв 3 се набримчи да се състезаваме по дондуков,той по релсите,аз по паветата и понеже неможа да ме дръпне,трябваше да скача на спирачките за да се прибере в дясно,да не се удари в трамвая :twisted: :twisted: :screwy

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Нед 17 сеп 2006 10:05

Много сте бързи всичките бе :D Само с мен ли никой не се заяжда на пътя???

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 17 сеп 2006 10:19

Не мо0га просто да не ви разкажа и аз една случка. Не е много по темата но общо взето става дума за комични образи:)

Действието се развива в петък, карам по сребърна без да се юркам, давам си отдалече ляв мигач и ще завивам по ЛУЙ АЙЕР. Обаче едно рено клио много държи да ме прескочи. Дръпнах се малко, въпреки че не смятах за нужно понеже колите бяха съвсем близо пред мене на светофара, но индивида с особена грация успя едвам едвам да се шмугне без да се удари. В следващият момент обаче виждам как отзад лети едно рено 19, помляно отпред. Напекъл го пича, вижда колите пред себеси, и той ще завива но държи да е пред мене. Пускам го. Прави ме завой, после първата в дясно и влизаме в квартала и сме един зад друг. и в един момент влизаме в една уличка дето има отляво наспирали коли и тези който идват от отсреща трябва да изчакат. та влиза тоз пич в таз уличка, аз бая зад него, при което отсреща идва кола, някаква мадама която чинно си отбива и изчаква да минеме. Нашия обаче вече е почти до нея, :) когато вижда че е някаква мадама и решава да се направи на Жентълмен. Спира, спирам и аз но поне на 10 метра зад него. виждам как вкарва задна, виждам как почва да се пули на мадамата. кекекеке Ще и дава път. Той я беше подминал вече. Дава газ назад, виждам го в неговото огледало как я гледа и и прави физиономии и жестове с ръка, аз надувам клаксона, обаче любовта освен че е сляпа била и глуха. следва ТРЯСссс, със пълна рендовска мощност. Не успях да вкарам задна и да тръгна. оня чак тогава решава да погледне назад с един доста насран поглед, видя ме, вкара първа даде малко газ напред, аз тръгнах вече много много да побеснявам и само си представях как тръгва да си ходи и как се засилвам и му се врязвам отзад с пълна мощност, тоя явно го прецени това нещо и спя. Кекекееккеке
Слиза и вика" Братле много сори аз да пусна мадамата, нали знаеш как е". на колите нищо им нямаше, на мене само ми се откачи бронята, май е счупена щипката, и малко боя имам а на него мисля че леко му се вдлъбна. Вика "леле, добре че нищо ти няма, че не знам какво щях да правя"
кекекекекеке
теглих му едно конско и си тръгнах. казах му че това рено за нищо го няма, той вика "що бе". А то отпред помляно, със счупен джам, явно под някои се заврял. Вкам аре бегай да мина, той не знае каде се намира да да добре такъв :) много забавен индивид. А мадамата си мина, дори мисля че не го погледна и май дори н разбра че ме удари онзи:)

Та комици всякакви ги има :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 10:24

zaro написа:...:)....

ти какво спокойствие и чувство за хомор имаш...... :roll:
mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 17 сеп 2006 10:32

Абе бях много побеснял. Не за дето ме удари, а за дето не гледа. Ако беше ударил някой друг пак щях да побеснея. Тоя индивид на светофара едвам спря. кекекекекеке може ли да караш, да виждаш спрелите коли пред тебе и да продължиш да даваш газ и в един момент да решиш че трябва да спреш :) думи немам.
трябваше да го накарам да иде да ми купи една кола от магазина за да се успокоя. амам поле ми стана много смешно

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Нед 17 сеп 2006 10:36

Пълно е с такива :)

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Re: Гледам, слушам...и не вярвам..:))

Мнениеот Nadya_ » Нед 17 сеп 2006 11:36

tedy написа:
Nadya_ написа:.........................

:079: Е, как си се сдържала да не го поставиш на мястото му, просто незнам?!!!
Аз не бих могла :evil:
Направо ми се качва кръвта в главата! :075:

Не, нееее....той нямаше никакви шансове...сериозно :wink:
Не го знам с какъв двигател беше, но това, което видях, не ме впечатли грам!.. mhihi
А и като го чух кви глупости ми говори и как ми обясни колко е бавно ТДИ-то....съвсем се убедих, че не е на ясно...
След това обърна и си тръгна... :dontknow:
Просто нямаше смисъл да се занимавам.. :079:
...че после щеше да има :a boi de ..от мацката му, и молби, молби..., за милост...:help:
mhihi mhihi

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 17 сеп 2006 11:43

Конете ти са 90
Ускорение 0 - 100 12.5s
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12337.html

От 21-ците най-УМРЯЛАТА бензинова вади ускорение 12.5
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/renault/21/

Радвай се че си се паднала на някаква турбо-сдухана с годините, иначе срам mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”