Бензиностанции ЕКО - мнение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Бензиностанции ЕКО - мнение

Мнениеот Dead man » Вто 06 дек 2011 21:37

След като на зет ми два пъти му замръзва нафтата от Лукойл и един път му сипват бензин

Добри,подкрепям напълно..Няколко пъти ми замръзва бензина в Ладата и Пежото... :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 06 дек 2011 22:00

Санде, твойте мнения си ги бодвам на шапката автоматично.
Ти не си карач бате, не си и няма никога да станеш.
Нямаш отношение към автомобила какъвто и да е или по-точно имаш, но силно негативно.
Постингите ти в този форум са изцяло негативни не само към марки, горива и пр.
Постоянно си в някакви търсения и дилеми, хаотични сравнения без никава идея.
Както и да е това си е твой проблем.

Гледам, че хората са стаили много злоба в себе си, която изригна за 2 стинки!
Аз съм шокиран :shock
Това, че някой ти предлага преференция и с течение на времето не ти я отнема а само я редуцира е повод за жлъч и злоба?
Забравихте ли, че доста години отстъпката за литър беше 2 ст.?
Ехххххх Българино...!
Това, че хляба, който ядете всеки ден и купувате без отстъпка в началото на годината беше 80ст. сега е 1.30лв. някакси ви убягва или не е тема за изливане на чувства.
Не знам, кой колко кара и не ме вълнува, но на бутилка газ от 30 литра "загубата" ви сега е 60 стотинки.

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 06 дек 2011 22:09

Аз точно това не разбирам, ако едно гориво е добро го купуваш, ако не не ...някакви стотинки да определя това нещо е позорно ....говорим за наистина жълти такива ....

Аз досега сипвах в Еко защото най-добре вървеше колата, мин седмица заредих в ОМВ и не открих разлика ...но никога стотинките не са били водеши, даже съм ги взимал рядко щото все си забравям картата ...
Но колегите са прави, при 5 стотинки да се хвали, а при 3 не :Mr Green Fun ...

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Вто 06 дек 2011 22:16

Много изписани букви с много жлъч в тях.Всеки сам да решава къде да зарежда, а темата е добре да се затрие.Изпокарайте се за поредните оядени петроло-продавачи.Дали ще са 3ст. или 5ст. отстъпка няма абсолютно никакво значение за бюджета на който и да е било.

Потребителски аватар
blacklider
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blacklider » Вто 06 дек 2011 22:22

Колеги искам да питам някой може ли да изкаже мнение за ЕКО в София на Ботевградско шосе?Интересува ме газта(като качество) предимно!

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Сря 07 дек 2011 9:24

Боби, не говорим за загуба батка! Карам повече отколкото карат 80 % от хората във форума, не ми е за стотинки, а за прахта в очите... "Дайте ще намалим отстъпката на евтините горива, а ще я увеличим на скъпите ... току-виж започнат да карат само със сто октана и супер-мупер-мега як дизел". Тъпанарска е цялата схема, която се опитва да блазни баламите, че са на далавера. Ако беше на всичко да се свали отстъпката на 4 стотинки нямаше да имам против и да си мисля, че ми подават солена близалка. Ето затова днес не заредих от ЕКО, близо 50к км само на моя личен автомобил е извървял предимно с газта от ЕКО и с бенза пак от ЕКО. Не са ми проблем стинките, а отношението на византиеца към клиентите му.
И неведнъж съм казвал - предишни години лятото изкуствено цените бяха нагоре, 'щото хората пътуват по отпуски, ама тая май се решили кардинално проблема. Айде останете със здраве и всеки сам да реши кой прав кой крив :beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 07 дек 2011 11:03

Съвсем нормално е при зареждане на по-скъпо гориво да се дава по-голяма отстпъка, нали все пак там маржа е по-голям. А иначе Боби е много прав. Само до преди една година отстъпката беше 2 ст. на литър.

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Сря 07 дек 2011 12:28

A за клуба поне как е положението? Остават ли си бонусите, които получава - не ме интересуват точни суми и проценти единствено дали си е както преди положението. Ако се е запазило както преди аз 2-те стотинки мога да ги преглътна стига да не се опитват два пъти да прецакат другарчето си, че тогава вече го таксуваме като ГСП :)

П.П.: Откакто съм регистриран отстъпката е 5 ст., но да не задълбаваме в датите. Според мен проблемът не беше в това за намалянето на отстъпката, а в това, че не е оповестено преди самото събитие и в един момент минава 01.12 и византиеца вади балтията и повечето хора викат: "а? кво стана ?". Лично мен това ме афектира и затова беше така насочен поста ми.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 07 дек 2011 14:26

Да, ти си регистриран април, а 5 стотинки бяха въведени през февруари 2010г.
А иначе имаше и уведомление за промяната на отстъпките. За сега условията към клуба се запазват.

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Сря 07 дек 2011 16:38

Мен ме подразни начина по който се опитват да стимулират хората да зареждат от скъпото гориво, за сметка на евтиното.

Продължавам да зареждам от Еко, на удобно място са ми, и колата върви добре.

ZanderBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZanderBG » Сря 07 дек 2011 16:56

аз нямам оплаквания от Еко... също са ми удобни, имам карта и ги предпочитам... на ОМV винаги е по-навалица, кафето и баничките (например) са 2 пъти по0скъпи без да са по-хубави...
В интерес на истината и на Ромпетрол съм зареждал и не съм имал проблем... В Сърбия и Румъния също съм зареждал и не съм имал проблем...
На баща ми (Тойота Авенсис 2004г Д4Д) му се беше желирала нафтата от ОМV при -18С... и му бяха казвали да сипва от скъпата зимно време... Аз не съм имал проблеми с моята - пътувал съм една зима до Авсрия при -18С стотици километри с "евтина" нафта "догоре" от Еко-то на бул. Европа...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 07 дек 2011 19:30

Аз зареждам на 4-5 различни бензинотанции бензин ЕКОноми и не съм усетил да има разлика в качестото.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 07 дек 2011 19:58

Всеки месец оставям по около 300 лева за бензин.
Определено предпочитам да го правя в ЕКО.
Имам си и карта "Приятели".
Доволен съм. :)

Потребителски аватар
Stoqn90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stoqn90 » Сря 07 дек 2011 23:06

Определено има разминаване в качеството на горивата но споделям,че колата си я карам само на Газ,зареждам от ЕКО и ми дава,най-голям икономия от там. Бензин зареждам по-малко ,колкото да обръщам в студено време ,заредих бензин от ЕКО ,докато запаля да тръгна колата колата ми взе да гаснее ,направо си мирише на разредител ,веднага отидох на друга бензиностанция Лукойл ,дозаредих и колата взе се оправи. НЕ знам какви ЛАЙ_А ми заредиха не зареждам повече бензин от там. :beat_butt2
Където и да отидем, не знаем какво слагаме в резервуарите си ,според мен Лукойл ,Еко ,Шел ,ОМВ са най отпред. :да:

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Чет 08 дек 2011 23:08

И на мен нещо взе да ми харесва нафтата на ЕКО и последните 2 пъти зареждам от там и съм доволен, за сега мисля да зареждам от там, е за мен най-добрия вариант е ОМВ MaxxMotion ama нещо не ми се дават 2.70 то къде ще му излезе края.

Искам да попитам и още нещо не съм се връщал много назад в темата, ама не зареждат ли и те от рафинерийте на Лукойл

Последна промяна от Sashko_Trg на Чет 08 дек 2011 23:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”