ISRalien написа: ...
- Нормален звук при разговор (не ме кефи да се напрягам, за да чуя отсрещната страна)
...
Точно поради тая цел се бях насочил към Nokia...
Аз още не съм видял такава Нокиа на живо.

ISRalien написа: ...
- Нормален звук при разговор (не ме кефи да се напрягам, за да чуя отсрещната страна)
...
escrime написа:ISRalien написа: ...
...
escrime написа:ISRalien написа: ...
...
escrime написа:Възможно е. Аз казах, че аз не съм виждал. Чувал съм, че има, но личните ми впечатления са ужасяващи и то за апарати от висок клас.
Ето ти отговор на твоя въпрос.Haralampi написа:Може би ако планираш такива житейски ситуации е хубаво да си купиш телефон за повече от 50 лв ....ISRalien написа:Ако утре, недай си Боже, се придървя на някоя топола и диктувам координати на някой да дойде да ме сваля, повярвай ми, никак няма да е приятно да ми приключи разговора, щото китаеца си е бъркал по дупките когато не е трябвало...Просто идея.В такава ситуация не мисля, че и фенерчето ще ти помогне много.
![]()
mladen0101 написа:виж погледни този аз съм от една година с него самсунг GT-E2152 определено бех скепти4но настроен 4е е за индийските потребители но...поддържа 2 карти едновременно
ISRalien написа:На някоя от тия нокии гледах, че има само 2 варианта - или карта по default или за всеки разговор да избираш всеки път
ISRalien написа:mladen0101 написа:виж погледни този аз съм от една година с него самсунг GT-E2152 определено бех скепти4но настроен 4е е за индийските потребители но...поддържа 2 карти едновременно
А! Баш такова ми трябва.
Колко време му държи батерията, при какви разговори?
Забива ли? Някакви проблеми с него?
Това, което ми е интересно с тия телефони като цяло - има ли вариант да си зададеш на кой контакт от коя карта да звъни?
На някоя от тия нокии гледах, че има само 2 варианта - или карта по default или за всеки разговор да избираш всеки път
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта