Защита от крадци.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
go4o.m
Автомобил: VW POLO
Двигател: AMF 2001

Re: Защита от крадци.

Мнениеот go4o.m » Сря 22 дек 2010 19:24

да им изсъхнат ръцете на боклуците с лъжица да ги хранят точно това заслужават за тези които не са го преживели да не си мислят че съм изверг

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пет 24 дек 2010 22:02

go4o.m написа:Идват празници и е време да пожелая на мойте крадци на броните и номера .Пожежелавам им да не дочакат новата година и да пукнат като кучета.

Присъединявам се и добавям и крадците на моите брони!!!

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пет 09 дек 2011 10:05

Koksan написа:
go4o.m написа:Идват празници и е време да пожелая на мойте крадци на броните и номера .Пожежелавам им да не дочакат новата година и да пукнат като кучета.

извинявай, но нали си с поло... малко късно пише след 1 година чак, но как са ти взели броните след като аз моята задната не мога да я махна отключена и разглобена...

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Пет 09 дек 2011 22:27

За сега на мен това ми дава спокойствие + таен превключвател за предния капак:
Прикачени файлове
26112011_012-distancionno.jpg

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пет 09 дек 2011 23:29

refresh4o написа:
Koksan написа:

извинявай, но нали си с поло... малко късно пише след 1 година чак, но как са ти взели броните след като аз моята задната не мога да я махна отключена и разглобена...

Свили са му броните на бавареца, а не на полото - колегата си беше пуснал тема.
Правих едно супер заключване за едни сергии до Славейков - опитали са се да срежат задната част на сергията с ножица за ламарина - за щастие са били прекалено шумни и е дошла полиция.
Никакво заключване не трябва да те успокоява. И аз имам специално заключване, ама ако използват ножици или ъглошлайф пак ще се доберат до скъпоценния ми -найсегодишен акумулатор.

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Пет 31 яну 2014 17:20

ktamen написа:
refresh4o написа:
Koksan написа:

Свили са му броните на бавареца, а не на полото - колегата си беше пуснал тема.
Правих едно супер заключване за едни сергии до Славейков - опитали са се да срежат задната част на сергията с ножица за ламарина - за щастие са били прекалено шумни и е дошла полиция.
Никакво заключване не трябва да те успокоява. И аз имам специално заключване, ама ако използват ножици или ъглошлайф пак ще се доберат до скъпоценния ми -найсегодишен акумулатор.

Става въпрос за Голф2 сега имам Поло тази тема е на 3-4 години :3

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 01 фев 2014 10:51

Старичка е наистина, а ти така и не сподели какво стана с голфа, успя ли да го върнеш от София до Ямбол без номер?

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Вто 04 фев 2014 18:55

ktamen написа:Старичка е наистина, а ти така и не сподели какво стана с голфа, успя ли да го върнеш от София до Ямбол без номер?
прехвърлих го на брат ми накичих го със софийски номера и стана чудо спряха да ми свирят и да ми крещят :director :scare3 "Селяниииииииииииииииииииин" :mhihi

djhitme
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djhitme » Пет 08 авг 2014 15:25

go4o.m написа:Разбиха ми голфа.Добре че са били аматьори мъчили се да вдигнат аудиото да вземат акумулатора ама не са успели.Сигурно са големи нещастници щом са налетяли на старата ми 2-ка.Сега моите съвети срещу крадци на двойки 1-стегнете планката на акумулатора 1 оборот преди скъсване това ще ги забави 2-ро направете капака неотваряем измислете нещо аз намерих начин но както разбирате няма да ви кажа защото и крадците четат форумите 3-не оставяйте аудиото вътре знам че е досадно всеки ден да го измъкваш ама какво да се прави 4-ако имате навигация сввалете стойката 5-друго не се сещам ако имате идеи пишете

Брат, аз на мойта 2чица преди няколко години всеки ден си прибирах касетофона вкъщи, накрая ми го откраднаха от вкъщи :Mr Green Fun

Върни се в “Направи си сам!”