Гледам, слушам...и не вярвам..:))
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гледам, слушам...и не вярвам..:))
Nadya_ написа:...и няма да се закачам с такива бързи Рена..![]()
ееех, тамън го е бил изкарал от сервиза рендето (щом се е движело)... и ти си му утрепала и малкото останал ищах да кара този т.нар. автомобил...
според мен сега е яко депресадо "колегата"

перкай си с голфарата и хич да не ти дреме от разни малумета

- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Като се има предвид че 21ците са до 92-93 и са бая кила несдухана незнам каде ще намериш.Един приятел кара само такива и за 1.7 особено с карбуратор мога да кажа че на тия кила е сичко друго но не и пъргава-верно като сяка голяма кола има и адски мощни мотори ама и адски рядко можеш да попаднеш на такъв.Освен това времената от място много не ги гледаи щото при една и съща мощност дизела няма как да дръпне бензина,ама си нямаш на идея въртящия момент какво предимство ти дава при нормално каране с завои,доускорения и т.н.Тъжното е наистина че като видат ФВ разни пешлемета(не на години а на акъл) и полудяват,а ако аспуха е надолу(дизел)просто нямам думи.Най-забавна ми е една случка на магистралта с ено Пежо 407.Карам си аз с 140 нон стоп.Минавам пежото,пича се ядосва дава газ издухваме и си кара пак лекичко.След 3-4 минути пак го минавам и пак газззз.Така 11 пъти! до Пловдив където отбивам за Карлово.А иначе такива случеи пре всяко патуване ама само по5-6 пъти(или изостават или наистина дават газ)ама тоя се о..а 11 пъти.Ама със забавното на магистралта дотук щото като карам по подбалканския направо си пата.Там понеже има завои предимството на дизела и това че съм минавал мнаисе пъти е голямо и тука вече рацерите като ги мина полудяват.Най-брутален беше един пич с ено Волво S40 то не ми засича пътя,20-30 км караше в средата и се отдръпваше на завои или като идва някои.Лошото в цялата история е че там пътя е леко мръсен напролет и постоянно хвърчат камани по мен ,а случеи като тоя при всяко пътуване.Трябва да щракна ено фото на предния капак да видите за какво става въпрос 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:...
Друг характерен белег на рацерите извън града е, че надолу, при спускане по наклон, дават газ та ще им изхвръкнат буталата, както и наравно. Но когато дойде наклон нагоре - лошо - бенизнката се сдуха и айде на 4-та, а някой дори и на 3-та скрост. Пък дизелчето /еххх, хубавото ми TDI

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Rabbit_TDI написа:...
Друг характерен белег на рацерите извън града е, че надолу, при спускане по наклон, дават газ та ще им изхвръкнат буталата, както и наравно. Но когато дойде наклон нагоре - лошо - бенизнката се сдуха и айде на 4-та, а някой дори и на 3-та скрост. Пък дизелчето /еххх, хубавото ми TDI/ цепи мрака - аз си поддържам еднаква скорост и при изкачване, и при спускане. И като изпреваря някой нагоре, ела после да видш какво става надолу - газ, страшна работа. Дизел завинаги
старото ми ренде 820кг 11-ka с 1.7 ДВГ - огромен въртящ момент и леко купе вървеше точно като ТДИ

На супер големи байри си набира на 5-та

Ама голфи го усещам че му тежат тия 1100кг на това двигателче

Re: Гледам, слушам...и не вярвам..:))
Nadya_ написа:Такааа..да ви разкажа за едно момченце- ентусиастче![]()
Днес по бул. Рожен, посока Илиенци някъкъв решил, че се дърпам с него.., а аз най- културно си карам в дясна лента, без да бързам...
Гледам го тоя от ляво- една газ, едно бучене, едно чудо...явно беше решил да ме издуха![]()
![]()
Аз, за разлика от него- такива мераци нямах, карам си- той се юрка- о"кей...забравих да кажа, че беше Рено някакво, старо, много старо и определено не беше самолет, щото като го гледах как набира...
Какво точно беше - не съм сигурна..21 като че ли..
![]()
Та както и да е...намалих заради колата пред мен и той УСПЯ да изпревари![]()
![]()
Предвид канските мъки, беше погален нежно по главата от мацката до него..![]()
Както и да е..до този момент аз съм напълно безразлична...![]()
Малко по надолу чувам, че зад мен /пак зад мен, понеже услужливо ме пусна да мина пред него
/ се свири настоятелно, но не предполагам за какво...Изравнява се той с мен, караме бавно и почти спираме, заради задръстването, та спира той до мен и настоява да си отворя прозореца.
Отварям го и чувам:
Той: Ти си с ТДИ..
Аз: Да...И??
Той: Другия път, като се дърпаш си помисли, защото аз съм БЕНЗИН!!
Аз: И какво??
Той: Ми няма да успееш..
Аз: Така ли?А ти защо си мислиш, че съм се "дърпала" с теб? Щеше ли ти се..??
![]()
Той: ..Не, не, само ти казвам
Аз: Ха-ха...не се излагай, моля те...няма смисъл
Той: Ми аре да се пробваме някой път!
Аз: Когато искаш, но ми кажи че се "дърпаме", за да знам...![]()
..И ако искаш може да е на Божурище...![]()
И така, в този дух...той си тръгна ядосан..![]()
Е това ми дойде неочаквано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От сега- нататък ще си знам...с тоя бавен дизел ще си стоя мирно и кротко...и няма да се закачам с такива бързи Рена..![]()
Ами ти културно си се държала - Браво!
А пича вместо да се заяжда е трябвало да си мълчи от кумова срама.
Като иска да се дърпа да ходи на Божура , а не в града където има доста повече рискове. За съжаление има доста такива рацери ,които
по-този начин си избиват коплекси.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”