Къде ни снима КАТ !!!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
До Техномаркет до последно нямаше.Тоест до миналата седмица съм сигурен 

-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
На излизане от гр. Габрово в посока Велико Търново, не се лъжете да настъпвате докато не видите табелата за края на Габрово. Това, че сте в гора, не значи че сте излезли от града. Господа полицаите седят на един от завоите и си снимат. На мен миналата седмица ми пристигна снимката за превишение на скоростта с 31/км/ч (3 км толеранс = 28км/ч превишение) за 100 лв, с намалението платих 70 лв.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
bulaki написа:vladobo написа:За пътя с. Арчар - Видин , камерата на Симеоново си работи. Вчера ми е пристигнала честитка за 100лв. Ограничението е 40 в селото (не съм видял знак и мислех че е 50) а съм сниман с 65.
Много съжалявам колега,но казах аз преди 2 седмици,че там има камера ама не никой не вярва,че в такова малко селце може да има спийд камера-било мобилна, е "да ама не" май се получава.То може да са те снимали преди аз да го напиша
Все пак внимавайте колеги,едва ли някой има излишни пари за глоби,особено когато парите от глоби отиват за нови камери
В събота минах от там , пуснах авариики и огледах за тъпата камера дет ме наказа, ами не я видях,а бях точно на същото място където бях сниман(познах храстите пред къщата). Чудя се дали не е някъде монтирана в новото хотелче.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
yoan4o написа:Ето нещо ново.
Живея в кв.Княжево от 11год. и разбрах къде явно вече ще стоят с радари, за съжаление по трудния начин.![]()
Всеки божи ден минавам поне по два пъти през това място и досега не са били там с радар.
Това е в посока център.
Резултата е, че ще се наложи да се разделя със 70лв.![]()
Така е, пиеш - плащаш.
ВНИМАНИЕ,
вече три дни поред седят на същото място, с камерата, зад бялото Пунто.
Говоря са диапазона от 8:00 до 9:00ч., кагато всички бързат за работа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
някой може ли да даде прясна информация за маршрута София - Банско мисля че ще е полезно и за мен и за многото колеги студенти пътуващи натам а и ски сезона започва 

-
Като слизаш от "магистралата" преди Долна Диканя полицайчетата редовно дебнат за 60-те км/ч ограничение. Отделно по всички населени места препоръчвам да спазваш всичко плътно. На окоовръстното на Дупница също редовно дебнат. Камера има на яз. Дяково (60 км/ч), също и в с. Мурсалево (50 км/ч). Преди Благоевград на антените на бенз. ЛукОйл понякога има полицаи, които дебнат за 60-те км/ч. Докато караш покрай Благоевград има една камера до бензиностанцията на ШЕЛ. Ограничението там е за разнообразие ... 60 км/ч. В селото след Симитли в посока Предел също дебнат понякога за 50-те км/ч. На разклона за Разлог е възможно да дебнат, също и на входа на Банско.
Пр път и весело изкарване

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за полезното инфо, весело изкарване и на останалите колеги, забравих да кажа споменаха ми за камера в благоевград покрай Тойота някоя от тези ли е които ти казваш ? 

-
orlin4ooo написа:благодаря за полезното инфо, весело изкарване и на останалите колеги, забравих да кажа споменаха ми за камера в благоевград покрай Тойота някоя от тези ли е които ти казваш ?
Точно тази на бензиностанция ШЕЛ. Изпуснах една камера, която е между Благоевград и Симитли! Тя също пази за 60 км/ч ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тази между Благоевград и Симитли е тази пред Тойота, иначе и тази си я има пред Шел, всичко беше както каза колегата отново
за форума и отзивчивите колеги 

- vankatagb
- Автомобил: Vw Passat B 5.5
- Двигател: AZM 2001
Някой колега с инфо за камери около Бургас освен тази на пътя за Созопол?
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
Между другото...известно време камерата я нямаше(на Веренишка)...сега също нямам идея дали е сложена....на ако е там ще попитам дали е различни настройки след свалянето и!!!..когато имам инфо ще пиша!!!все пак ограничението е 50км.
от днес камерата на Веренишка бензиностанция( в Монтана-пътя за Видин) пак е сложена....за настройките ще пиша като имам някакво инфо!!!!!
преди час съм питал до..74....ама отговора беше...- май е така...в понеделник ще имам инфо и ще пиша!!!
от днес камерата на Веренишка бензиностанция( в Монтана-пътя за Видин) пак е сложена....за настройките ще пиша като имам някакво инфо!!!!!
преди час съм питал до..74....ама отговора беше...- май е така...в понеделник ще имам инфо и ще пиша!!!
Камерите в "Северен" стават факт!
Най-късно до края на януари 2012г. дълго обсъжданите камери за видеонаблюдение на 15 кръстовища в район "Северен" ще бъдат факт
1.Кръстовището на бул."Васил Априлов" и бул."България"
2.Кръстовището на бул."България" и ул."Победа"
3.Кръстовището на бул."България" и ул."Васил Левски"
4.Кръстовището на бул."Цар Борис Трети Обединител" и бул."Брезовско шосе".
5.Кръстовището на бул."България" и бул."Цар Борис Трети Обединител"
6.Кръстовището на бул."Дунав" и ул."Васил Левски"
7.Кръстовището на бул."Дунав" и ул."Победа"
8.Кръстовището на бул."Дунав" и бул."Васил Априлов"
9.Кръстовището на бул."България" и ул."Рогошко шосе"
10.Кръстовището на бул."България" и ул."Дилянка"
11.Северната част на моста на р. Марица до Панаира
12.Кръстовището на бул."Васил Априлов" и ул."Георги Бенев"
13.Кръстовището на ул."Победа" и ул."Димитър Стамболов"
14.Кръстовището на ул."Победа" и бул."Марица"
15.Кръстовището на бул."Васил Априлов" и ул."Полк. Сава Муткуров"
Пловдив
Най-късно до края на януари 2012г. дълго обсъжданите камери за видеонаблюдение на 15 кръстовища в район "Северен" ще бъдат факт

1.Кръстовището на бул."Васил Априлов" и бул."България"
2.Кръстовището на бул."България" и ул."Победа"
3.Кръстовището на бул."България" и ул."Васил Левски"
4.Кръстовището на бул."Цар Борис Трети Обединител" и бул."Брезовско шосе".
5.Кръстовището на бул."България" и бул."Цар Борис Трети Обединител"
6.Кръстовището на бул."Дунав" и ул."Васил Левски"
7.Кръстовището на бул."Дунав" и ул."Победа"
8.Кръстовището на бул."Дунав" и бул."Васил Априлов"
9.Кръстовището на бул."България" и ул."Рогошко шосе"
10.Кръстовището на бул."България" и ул."Дилянка"
11.Северната част на моста на р. Марица до Панаира
12.Кръстовището на бул."Васил Априлов" и ул."Георги Бенев"
13.Кръстовището на ул."Победа" и ул."Димитър Стамболов"
14.Кръстовището на ул."Победа" и бул."Марица"
15.Кръстовището на бул."Васил Априлов" и ул."Полк. Сава Муткуров"
Пловдив

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
BG_Golf4e написа:Пловдив
е време ви беше

Аз като редовен посетител на Пловдив,винаги преминавам с 1000% от джигити

Най-вече от гигантите към панаира е голям ужас

- ilianmilenin
- Автомобил:
- Двигател:
Svetlix написа:Като слизаш от "магистралата" преди Долна Диканя полицайчетата редовно дебнат за 60-те км/ч ограничение. Отделно по всички населени места препоръчвам да спазваш всичко плътно. На окоовръстното на Дупница също редовно дебнат. Камера има на яз. Дяково (60 км/ч), също и в с. Мурсалево (50 км/ч). Преди Благоевград на антените на бенз. ЛукОйл понякога има полицаи, които дебнат за 60-те км/ч. Докато караш покрай Благоевград има една камера до бензиностанцията на ШЕЛ. Ограничението там е за разнообразие ... 60 км/ч. В селото след Симитли в посока Предел също дебнат понякога за 50-те км/ч. На разклона за Разлог е възможно да дебнат, също и на входа на Банско.
само за твое инфо брат камерата която е на язовира при дяково и тази на мурсалево е една и съща,просто в 80 процента от времето седи на мурсалево а другите 20 на дяково,а иначе наще катаджий са големи мръсници и спират всичко наред особенно чуждите регистраций,не се наядоха мамка им.

-
Това е ясно но никога не можем да знаем предварително в коя кутия точно са я напъхали