Здравейте колеги.
Преди около месец си сложих обикновенно газово на голф 4 1.6 ср 1999г.
Газаджията не заяви категорично че не може да сложи гьм клапи на колекторите тьй като били много тьнки и се пукали и нз си какво...ии преди малко пребираики се от студентски запой ми грамна...в следствие на което фимтара се напука и излезе маркуча сьс скобата до дросела... сега колата си варви без абсолутно никакви проблеми на бензин но на газ няма никаква мощност иначе дажи стабилни обороти и не гасне ? Таа може ли някой да ме посаветва как да деиствам за напред... колата ми е жизнено важна, патувам на ден по 30 км а в момента не мога да си позволя газон инжекцйон но при 1-ва вьзмовност ще гледам да монтирам.
Защо тази кола си загуби мощноста на газ и ако я стабилизирам отново мога ли извесно време да провалжа да се двива с това газово без да си нараня голфчето ? Четох че някой си слагат грьм клапи но не мога да схвана как каде или кой ги е монтирал ? Знам че всеки разумен човек ще му упрекне че сам сложил обикновенно газово но финансите играян най главната роля в моя филм !
Предварително благодаря на всеки който по някакав начин иска да ми окаже сапричастие !
Проблем с АГУ след грьм в филтьра
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Проблем с АГУ след грьм в филтьра
Щом върви на бензин, предполагам че няма поражения по дебитомера, което е добре, честно казано не съм запознат къде точно се намира при този модел, но щом има спукано по кутията нормално на газ да прави проблем - ако е след дебитомера де, защото газта е много по-чувствителна от към въздух нужен за сместа.
Възможно е да ти е избягала центровката на газ итн - затова при първа възможност при газаджията. А за обикновената газова - аз също съм така на 2.0i и стига да е добре монтирана и правилно поддържана не би трябвало да създава проблеми.
Възможно е да ти е избягала центровката на газ итн - затова при първа възможност при газаджията. А за обикновената газова - аз също съм така на 2.0i и стига да е добре монтирана и правилно поддържана не би трябвало да създава проблеми.
филтара е преди дебитомера а маркуча преди дебитомера след това е дросела
филтар дебитомер маркуч гас дросел
можеш ми да ме посаветваш как да постьпя за да избегна следващи гармежи. Какво имаш в предвид под добра подражка ? преди месец го сложих... не сам имал опит с други газови.Имат ли някакви консумативи или елементи играеши главна роля при тези гьрмежи.
в понеделник ще бягам при газаджията но утре не работи и благодаря все пак за сьвета!
филтар дебитомер маркуч гас дросел
можеш ми да ме посаветваш как да постьпя за да избегна следващи гармежи. Какво имаш в предвид под добра подражка ? преди месец го сложих... не сам имал опит с други газови.Имат ли някакви консумативи или елементи играеши главна роля при тези гьрмежи.
в понеделник ще бягам при газаджията но утре не работи и благодаря все пак за сьвета!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Свещи през около 10000км, въздушен филтър - 5-7000км, мембраните на изпарителя да са в добро състояние - дават им около 50000км но с нашите горива и 30000 са им много, и филтър на газта основно 
-
BG_POLICE
- Автомобил:
- Двигател:
Колега като за начало помоли модераторите да ти преместят темата в раздел "Автогазови уредби"! След това бих те посъветвал да я караш за момента колата на бензин и при първа възможност слагай газов инжекцион и си подмени напуканите елементи! Ето защо хората са казали, че за този мотор по-добре ГИ!!! При един гърмеж и си назад колкото да беше сложил инжекцион! Просто евтиното, в крайна сметка излиза скъпо! При положение, че я караш ежедневно, наистина не мога да разбера, защо не си инвестирал в ГИ??? Разликата между обикновената и ГИ, щеше да я избиеш за 5000 км.!!!
-
Izparitel
- Автомобил:
- Двигател:
Обикновено за избягване на гърмежите се препоръчва да се поддържат в добро състояние кабелите и свещите, както и да не се допуска голямо обедняване на сместа.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
обикновено, за да оцеляват темите и да носят на питащия информация-те трябва да са в правилния раздел.
изненада! не е тоя!

изненада! не е тоя!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”