Oт къде зареждате газ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Oт къде зареждате газ?
картата за лукойл от къде се взима?
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Ами аз я имам от един приятел и това не е обикновена потребителска карта забележи какво пише на нея - Национален съюз на превозвачите.

- vankatagb
- Автомобил: Vw Passat B 5.5
- Двигател: AZM 2001
В Бургас редовно си зареждам на Шел(след кръстовището на болницата в дясно за Трапезица) там винаги е с 1-2 ст по-ниска газта или на Ромпетрол, че е до нас и понякога нестига до Шел-а
, пък тва Еко е малко прехвалено!

-
- Автомобил:
- Двигател:
екото си е добро и като бензин и като газ,винаги от него ми е давала колата най-нисък разход и винаги е вървяла както си трябва.не че примерно от шел съм имал ядове,но примерно до сега зареждах 80% на 20% еко :шел.сега ше е обратното като няма шел или омв тогава на еко.
- Super Sprint
- Автомобил: VW Golf II Marineblau 1987
- Двигател: EZ
Лукойл
разхода от там е 10 градско,7 извън
и на 25 литрова бутилка празна до край ми я пълнят винаги на 19.60 ,19.67 ,19.63...литри

разхода от там е 10 градско,7 извън
и на 25 литрова бутилка празна до край ми я пълнят винаги на 19.60 ,19.67 ,19.63...литри

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
току що на ромпетрол заредих,това в Пловдив на коматевско,на 9-10 бара зареждаше,пък да видим 

-
- Автомобил:
- Двигател:
брей днес сутринта гледам на омв и шел газта 1.22..вчера беше 1.30 преди два дни 1.35 да не повярва човек 

-
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:брей днес сутринта гледам на омв и шел газта 1.22..вчера беше 1.30 преди два дни 1.35 да не повярва човек
А дано е някаква тенденция, а не чудо за три дни

-
- Автомобил:
- Двигател:
о ясно е това.ама за седмица намаление от 18 стотинки криво ляво не е малко чак не ми се вярва.дано се задържи така.
При сегашна цена от 1,22 вече е много по-поносимо. Интересно ми е ако продължим да ревеч по форумите дали ще падне още?agent_kowalski написа:брей днес сутринта гледам на омв и шел газта 1.22..вчера беше 1.30 преди два дни 1.35 да не повярва човек

-
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:При сегашна цена от 1,22 вече е много по-поносимо. Интересно ми е ако продължим да ревеч по форумите дали ще падне още?agent_kowalski написа:брей днес сутринта гледам на омв и шел газта 1.22..вчера беше 1.30 преди два дни 1.35 да не повярва човек
Колега на дали някой го интересува и гледа какви локуми си разтягаме тук из форумите

-
- Автомобил:
- Двигател:
а дано.наистина примерно 5лв на пълна бутилка си е разлика,която се усеща и не е малко 

BG_POLICE написа:velinsl написа:При сегашна цена от 1,22 вече е много по-поносимо. Интересно ми е ако продължим да ревеч по форумите дали ще падне още?agent_kowalski написа:брей днес сутринта гледам на омв и шел газта 1.22..вчера беше 1.30 преди два дни 1.35 да не повярва човек
Колега на дали някой го интересува и гледа какви локуми си разтягаме тук из форумите
Знам ли. За миг си помислих, че може да съм се преселил в успоредна вселена - по празници цените да падат, а горивата да вървят надолу за да се увеличава потреблението и всичко това не къде и да е, а в "нашата любима родна страна".
ПС: Винаги съм се чудел как става така, че цените падат или качват с едни същи разлики и никога няма и стотинка ралзика в цената на газта между отделни вериги бензиностанции!?
Последна промяна от velinsl на Съб 10 дек 2011 21:51, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги позарових се из сайтовете на бензиностанциите! На Шел редовно актуализират цените на горивата! Ами и там и на Лукойл и на ОМВ дават цена на пропан-бутана 1.30 лева! Възможно е да не са обновили, но все пак! Има ли някоя страница, в която в реално време може да се следи цената на горивата?
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
дамм, аз също прерових сайтовете и на лукойл е 1.30,а днес минавам и гледам 1.22 

Върни се в “Автогазови уредби”