Колеги пак проблем !!!! Писна ми - РЕШЕНО
- zazolin4o
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AAM 1993
Колеги пак проблем !!!! Писна ми - РЕШЕНО
Здравейте отново колеги имам пак проблем с моя гошо а той е следния нямам парно .... трабите сичките за парното отпред на мотора са топли загрява си колата до колкото трябва но в купето духа много слабо топло секо се усеща кажете каде да гледам да търся няма течове никаде нито в купето нито отпреде ... а зимата дойде и не е мн проятно да мръзна в колата си :Д благодаря предварително :П поздрави от Варна 
Последна промяна от zazolin4o на Вто 24 яну 2012 21:51, променено общо 1 път.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги пак проблем !!!! Писна ми :Д
А Гошо каква порода е?
-
avzdrav
- Автомобил:
- Двигател:
Първо провери имаш ли достатъчно антифриз...термостата в ред ли е...до къде стига стрелката на термометъра?
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Направо да се ориентира към смяна на радиаторчето на парното.Макар че е доста болезнено.Като се има в предвид табло долу!
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
М,не е задължително
Може да има проблем с клапите,ако е Голф 2 или 3,може да е с климатроник и да е заминал ел. мотора за управление на клапата,може да има механичен проблем с клапата (ако е обикновено парно или климатик).Иначе да - за почти всяко едно от тези неща,трябва да се сваля таблото.
Ако е с малък двигател,може да е водна помпа (те са пластмасови) - тогава колата си загрява като хората,но парното почти го няма никакво,защото дебита на помпата пада много (превърта и витлото в оста).
Нека колегата каже какъв е голф-а,коя година е,с какъв точно двигател е,за да знаем с какво се борим

Ако е с малък двигател,може да е водна помпа (те са пластмасови) - тогава колата си загрява като хората,но парното почти го няма никакво,защото дебита на помпата пада много (превърта и витлото в оста).
Нека колегата каже какъв е голф-а,коя година е,с какъв точно двигател е,за да знаем с какво се борим

-
dalgi4kia
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:М,не е задължителноМоже да има проблем с клапите,ако е Голф 2 или 3,може да е с климатроник и да е заминал ел. мотора за управление на клапата,може да има механичен проблем с клапата (ако е обикновено парно или климатик).Иначе да - за почти всяко едно от тези неща,трябва да се сваля таблото.

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Незнам каква е колата но имах предвид голф3.Един приятел смъква таблото заради клапите.Хвърчаха едни дунапрени като надуе парното
и искаше да каже че проблема е от там.Но дакато не смени радиаторчето топлото не дойде.Колегата описва че всички тръби са достатъчно топли.Включително към парното.Затова изключвам водна помпа.
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
А може и да са се изкривили пластинките на въртока за парното 
- zazolin4o
Гошо е 3-ка 1и8 мономонотроник аам мотор няма киматик и климатроник обикновенно парно но принцип и на мен са ми фарчали донапрени антифриза е на максимума термостата е на 2 3 дена чисто нов аз лично несмятам че е някаде отпред а поскоро някаде в купето но незнам каде да търся и никога немисе е налагало
а вартока на парното сам го отварял и регулирал той е наред 
- zfa159
- Контакти:
Ами тогава сваляш таблото и си оправяш клапите,така и така си разглобил,сменяш радиаторчето на парното,за да не се занимаваш догодина с него (купи си читаво,защото китайчетата не топлят добре и се разтичат след година-две).

- zazolin4o
а каде по точно да търся и горе долу като цена как седи вапроса
?
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Аз съм с китайче вече 2 години и смея да твърдя че като загрее мотора мога да си карам караконджула по гащи само, че даже и без гащи 
- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Ако купуваш радиаторче-търси на марката Нисенс!Останалото е компромис 

- zfa159
- Контакти:
Ами те всичките са китайски,примерно тези,които са най-добрите климатични радиатори,са холандска марка,произвеждат се в Тайван,но качеството е добро
Всичко е въпрос на късмет,защото то марката е една,какво има в кашона - друга бира 
И аз съм с китайче (минава уж за немско иначе) и топли чудесно вече 4-та година
Имам предвид поне да изглежда истинско,ламелите му да не са много рехави и да не тежи 200 грама цялото

И аз съм с китайче (минава уж за немско иначе) и топли чудесно вече 4-та година
Имам предвид поне да изглежда истинско,ламелите му да не са много рехави и да не тежи 200 грама цялото

-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
DaNicHeLi написа:Ако купуваш радиаторче-търси на марката Нисенс!Останалото е компромис
А ти ако си мислиш, че НИСЕНС, АВА и ИНТЕРНЕШИНЪЛ не са китайски си много заблуден
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”