Vw Club и проблеми с Полицията??? Има ли такова нещо?
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
между другото ако си изряден можеш спокойно да им се заядеш за багажника!
по принцип за да те накарат да си отвориш багажника трябва да пишат някакъв протокол или нещо такова защо точно те карат да си отваряш багажника абе една страница писаници и глупости.
лично не е пробвано но един приятел ги ебава често (мен немогат да ме хванах - много бега голфа
) и от 5 пъти 4 ги мързи да пишат и питат абе нали немаш оръжие или наркотици (да бе ако има ще им кажа нали) и те пускат...
по принцип за да те накарат да си отвориш багажника трябва да пишат някакъв протокол или нещо такова защо точно те карат да си отваряш багажника абе една страница писаници и глупости.
лично не е пробвано но един приятел ги ебава често (мен немогат да ме хванах - много бега голфа

- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:между другото ако си изряден можеш спокойно да им се заядеш за багажника!
лично не е пробвано но един приятел ги ебава често (мен немогат да ме хванах - много бега голфа![]()
![]()
) и от 5 пъти 4 ги мързи да пишат и питат абе нали немаш оръжие или наркотици (да бе ако има ще им кажа нали) и те пускат...
Драго, като каза за "багажника",та се сещам /малко отклонение../ днес ни спряха с една приятелка, с нейната кола, тя- без колан и в нарушение, притесни се нещо и...проверка на документите, акт ще и пишат, ала-бала...багажника СЪЩО..и на края и казва...
"А, ако те поканя на кафе, пак ли толкова ще се притесняваш?"

Нямам думи просто...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Бре те и мене ме бъркат за разни неща. Ама като нямам стикер се чуда как познават че съм от VW клуба.?
Май трябва да сменя колата скоро.
Пък това за номер на значки го забрави. Най-много да си изпросиш един здрав пердах пък после ходи ги намери кои са и какви са им номерата на значките.
Не му бутайте филми на човека бре. Нищо не е станало.
Пък и каква жалба ще пускаш? Че са те ровили ли?
Ми роват да. Имат правото. Ти нямаш.
Тука в моя квартал гледах как роват едни пичове 2 часа докато чаках за части. Седиш и траеш. Това е. Щом са преценили значи е така. Нито жалба ще ти уважат за такова нещо нито нищо. Айде и без глупости.
А тва за кафето е идейно. Аз съм мислил да каня едни гранични на кафе щото само мене спираха след 1 вечерта и накрая ги съжалих. Мислех си ако ме спрат пак да ги поканя. Че и те са хора.
ПП Другия път бъди по-пренебрежителен и няма да те ровят.

Пък това за номер на значки го забрави. Най-много да си изпросиш един здрав пердах пък после ходи ги намери кои са и какви са им номерата на значките.

Пък и каква жалба ще пускаш? Че са те ровили ли?

ПП Другия път бъди по-пренебрежителен и няма да те ровят.

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Сичко много хубаво ама бях сам, знам ли ги кво ще измислят.....
Значи - друг което може да направиш е да подадеш жалба.
Звъниш на 166 обясняваш къде е станало това и ти казват в кое РПУ да отидеш.
Отиваш пишеш точно час и място къде е станало, те като застават си пишат протоколи къде са били по кое време и така ще се разбере кои са били
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”