успехотносно горенето на масло
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Re: относно горенето на масло
Навсички ни горят колега
спокоино , оглеждаи хубаво на сервиз на преглед и както си решите
успех
успехRe: относно горенето на масло
За тия пари си е супер. Едни гумички и е готова. А и все пак - ако разхода е до 2 литра между смените, не мисля, че трябва да се занимаваш с по-сериозни ремонти. Както каза колега по-горе - доливаш си редовно по-евтино масло и си караш. Няма да векуваш с тая кола. Тия трепети, всичко да й е наред, са само за първата ти кола, после се почва както дойде, само пари да се не дават... 

-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Е не баш на всички,ама не е такъв проблем!В момента карам 8-мата си кола дето се води на мое име!Първата не гореше грам,сегашната също не гори,другата ми сегашна кола гори по малко масло в зависимост от това дали се настъпва или не,ама не е болка за умиране...
-
bellucci
- Автомобил:
- Двигател:
на външен вид е обикновен чисто бял голф с черни стъкла отзаде никаде няма черно по самата кола и тфа е нямам снимки.. 
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
взимай го колега, за тия пари(един скапан скутер ) е смешно да се притесняваш за това масло,всичко се прави,с колегите дето си гадаем тука е много тъпо, от форума няма начин да разбереш точно какво е ,дадоха ти вариантите и няма почовече за мислене
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
lion_heart002 написа:Е не баш на всички,ама не е такъв проблем!В момента карам 8-мата си кола дето се води на мое име!Първата не гореше грам,сегашната също не гори,другата ми сегашна кола гори по малко масло в зависимост от това дали се настъпва или не,ама не е болка за умиране...
Принципно говорех колега

-
bellucci
- Автомобил:
- Двигател:
бе чесно да ви кажа колеги ако зависише от мене щях да я взема обаче аз съм безгласна буква в този случай :d на 18 годишно лайне кат мене което преди 15 дена си е взело книжката му тряя няква бегачка
а дъртия тряя го убедя за тоя голф и това е :d
- krasimir_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Не говори от името на вси4ки vaiper 1 моито 2Е го пипа6е малко но след смяната на гуми4ки забрави-и там тиа савети дет давате да долива евтинджос масло и да кара ..... няма да го кара дълго ако ви слу6а-това все пак е кръвта на колата ....аз карам с MOBIL Super 2000 10w40 и съм си 6
-
lion_heart002
vaiper 1 написа:lion_heart002 написа:Е не баш на всички,ама не е такъв проблем!В момента карам 8-мата си кола дето се води на мое име!Първата не гореше грам,сегашната също не гори,другата ми сегашна кола гори по малко масло в зависимост от това дали се настъпва или не,ама не е болка за умиране...
Принципно говорех колега
И аз ти казвам,че си прав,понеже и втората ми и третата и четвъртата и петата и шестата и седмата си горяха...Но всичко е до състояние на мотора!Годините не влияят,една от негорящите капка масло беше голфче единичка 1.3 82-а година...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
в твоя случай не си за "бегачка"
но който няма акъл и с 1 кон(магаре)
може да се утрепе.....така че навивай бащати да я взимате и това е
но който няма акъл и с 1 кон(магаре)
може да се утрепе.....така че навивай бащати да я взимате и това е-
bellucci
- Автомобил:
- Двигател:
въпроса ми беше ако примерно сега я взема тази кола.. като си гори масло и не и давам много зор дали и пречи нещо ? и дали така ще мога да я лашкам поне 1 година до като се отчупя горе долу като шофьор
???
???
Евтино и качествено винаги ли са синоним? Колеги във форума продават прилично евтини масла - от порядъка на 11 лв. литъра. Що да не долива? 2 литра - 22 лв. за 10 000 км. Вместо да хвърли 700 лв. за ремонт и след 20 000 км. да я продаде. Под евтино не разбираме М10Д или поне аз. Разбирам ... Маннол, да речем.
-
lion_heart002
luboveliki написа:в твоя случай не си за "бегачка"но който няма акъл и с 1 кон(магаре)
може да се утрепе.....така че навивай бащати да я взимате и това е
Абсолютно си прав,всички сме правили глупости отначало,аз имах голф 2 1.3 и редовно го карах с 150км/ч!!! Сега като си помисля е било егати и глупостта... Ама така е първите няколко месеца,после се вразумяваш...

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
можещ да си я караш с доливане на масло съвсем спокойно, само да си го следиш
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
bellucci написа:бе чесно да ви кажа колеги ако зависише от мене щях да я взема обаче аз съм безгласна буква в този случай :d на 18 годишно лайне кат мене което преди 15 дена си е взело книжката му тряя няква бегачкаа дъртия тряя го убедя за тоя голф и това е :d
Аз като дъртак които е събарял доста дървета мисля ,че точно сега не ти трябва бегачка.
И по темата ,1200 лева дадох за миксер.Ако се разберете ,взимаи я.
пп.И умната!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”