Борд компютър голф 3 ГТИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Борд компютър голф 3 ГТИ
колата е голф 3 гти 115 коня.имам бордови компютър но незнам точно какво показва.всмисъл такъв 1-вата картинка е един часовника който стои на 0;40 или нещо такова.Следващата картинка е ( km ) какво означава? И другата която незнам е ( km\h ) ??? Какво значат тези неща..ако някой знае ще съм благодарен 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: Борд компютър голф 3 ГТИ
използвай търсаачката и сам ще прочетеш отговора на въпроса ти.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Позициите на MFA са шест: 1-време на пътуване, 2-изминати километри,3-средна скорост,4-среден разход на гориво,5-температура на маслото/до 50* показва---- /, 6-температура външна.
Превключването на показанията става с бутона на края на лоста за чистачките.
Освен това на лоста за чистачките има един превключвател : 0 1 2 0 .На положение 1 се виждат данните на настоящето пътуване,а на 2 данните се натрупват и пазят в паметта. Нулите са за изчистване на данните -наляво за тези в 1, а надясно за тези в 2. Данните в позиция 1 се самоизчистват при престой от 3часа.
Превключването на показанията става с бутона на края на лоста за чистачките.
Освен това на лоста за чистачките има един превключвател : 0 1 2 0 .На положение 1 се виждат данните на настоящето пътуване,а на 2 данните се натрупват и пазят в паметта. Нулите са за изчистване на данните -наляво за тези в 1, а надясно за тези в 2. Данните в позиция 1 се самоизчистват при престой от 3часа.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
2. Данните в позиция 1 се самоизчистват при престой от 3часа.
Tези данни мисля 4е се зануляват когато изтине мотора... може и да се бъркам,несъм заси4ал време.
Tези данни мисля 4е се зануляват когато изтине мотора... може и да се бъркам,несъм заси4ал време.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
golf_III_2e написа:2. Данните в позиция 1 се самоизчистват при престой от 3часа.
Тези данни мисля 4е се зануляват когато изтине мотора... може и да се бъркам,несъм заси4ал време.
Аз пък знам,че се изтриват при престои от 2 часа. Но дали са 2 или 3 няма значение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”