vaskoto1 написа:ти наистина не знаеш какво приказваш...
ако ставаше така-всички да са наболи некви охлюви и да фучат напред-назад като копелета...
Адаша цепи..

vaskoto1 написа:ти наистина не знаеш какво приказваш...
ако ставаше така-всички да са наболи некви охлюви и да фучат напред-назад като копелета...
boyanmt написа:... Извънградско ми падна на 3.8/100 със скорост 100км.
Emo написа:Отдавна не съм писал, то не е защото колата става 'се по-'здрава' - не! Разваля се много, откак станА пълнолетна, но както и да е.
Varbona написа:dnn написа:колеги малко съм далеч от университета 20мин. пища
dnn написа:от съда сам на 10 мин пища
abf2e написа:колежката с 9727 или нещо такова-изкам да се оженя за нея-на шел младост 2-тя ме видя беше с готин колан и готини ботуши
vanko_5 написа:Вчера сменях бензинов филтар бе запущен и колата сега я карам с една добавка за бензин моше ли да е нещо от горивото или запушени диузи
golfer написа:abf2e написа:колежката с 9727 или нещо такова-изкам да се оженя за нея-на шел младост 2-тя ме видя беше с готин колан и готини ботуши
![]()
![]()
abf2e написа:Заглавие: жената на жижота ми
RO$$KO написа:продавам кожен салон за голф 4 в перфектно састояние бе забележки цена 900лв.0878903573 салона се намира в софия снимки тук http://www.cars.bg/u524480
Ситуацията е следната имам 7 листа (14страници)документ които е на хартия и трябва по някакъв начин да ги превърна в WORLD документ
tisho87 написа:Здравеите на всички имам голф 3GTI 115 коня одеве докато сиго цедях 1-2-3 до критика и като се наложи да спра на светофара загасна запалих го и си менеше оборотите дигни 2000 пада на 300-400 и пак на 200 и така какво от време на време се поуправа като го карам по нормално кат го натъпа пак повече пак така прави от какво може да е
Pinto_mm написа:Към колегата с прасето.
Varbona написа:it takes a thief to catch a thief
Тук въпросът се реши като най-върлите спамери преминаха към тъмната страна на силата. И тъй като не толерираме негативно отношение към други марки и автоклубове![]()
Bobi_S13 написа:Varbona написа:Благ снежец, Витоша се не види...идеално за дрифт
е как ще видиш Витоша, като е от другата ти страна
kaiser666 написа:Подарявам до нова година почти целия интериор от голф 3. Няма жабка, табло("часовниците"), жабка също няма...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта