Щипки за фаровте на Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
radulkata
Автомобил:
Двигател:

Re: Щипки за фаровте на Голф 4

Мнениеот radulkata » Чет 31 мар 2011 7:55

Значи по-горе в коментарите съм дал координати, но няма кой да чете. Ето ги пак:
-Координати на магазина от където може да се купят ремонтните компелкти за фарове, всякакви копчета, щипки за корите на вратите и каквото се сетите: София ул.Силистра 2, от 9.00 до 18.00 часа всеки делничен ден. тел. 02/946-15-92

Колегата от форума julyano работи там.

Вчера си купих комплекта за един фар. Цена : 15лв.
Имайте предвид,че има разлика в изработката на ляв и десен комплект, но не и в цената.

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Чет 31 мар 2011 10:01

radulkata написа:Значи по-горе в коментарите съм дал координати, но няма кой да чете. Ето ги пак:
-Координати на магазина от където може да се купят ремонтните компелкти за фарове, всякакви копчета, щипки за корите на вратите и каквото се сетите: София ул.Силистра 2, от 9.00 до 18.00 часа всеки делничен ден. тел. 02/946-15-92

Колегата от форума julyano работи там.

Вчера си купих комплекта за един фар. Цена : 15лв.
Имайте предвид,че има разлика в изработката на ляв и десен комплект, но не и в цената.

Е пак е много 15лв. но по може да се преглътне ,като си на зор . Себестойноста на тези пластмаски е стотинки като паднат от шприца , работя в тази сфера и съм на ясно с нещата , но така е докато дойдат в магазина ,цената става 100 пъти повече.

radulkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radulkata » Чет 31 мар 2011 15:19

Е нали знаеш колега на който му изнася.
Цени всякакви.
И на мен ми е ясно, че тези детайлчета са от полипрпилен и цената в момента му е 3,00лв/кг без ДДС, а самите детайли са по 2грама, ама като сложиш печалбата за производителя, транспорта, да мине през два-три търговеца, ДДС и блябля и ето ти ги 15лв.
15 е по добре от 40. Официялните представителства продават с 400% печалба, за тях е нормално да имат ненормални цени.
Междудругото аз пък се занивам с внос и дистрибуция на полимери и добавки, та и аз съм в час с тези работи.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Вто 13 дек 2011 14:09

Във какво се състои този ремонтен коплект ???

radulkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radulkata » Вто 13 дек 2011 17:09

На предишната страница има снимки колега. Ремонтен комплект за фарове на Г4. Представляват 2 уши/щипки които се монтират на мястото на твойте счупени.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”