don hose написа:Колега грешна стратегия си предприел.Спри преди да си дал пари за глупости.Ако си решил да правиш бегачка от този мотор ми пиши на лични,за да ти обесня!
Докато чакам един двигател със скорости от 1Z

ще копирам един мой отговор от една подобна тема, за да стане ясно с какво се захващам..."Колеги почетох какво сте писали.... няма лошо в това да си направи колиците малко по-пъргави

на мен отдавна ми се върти една хубава идея ...как да стане голфарата по- пъргава .. аз самият съм с AAZ мотор..той "носи" до една степен на "хардуер" и от него може да се "изкара" около 100-ина магарета

и колата да върви така общо взето безпроблемно...Най-съществения недостатък на цялата манипулация е...скоростната кутия и ОХЛАЖДАНЕТО!! Колата набира яко и...дотам !!(Освен това може от температура да

)Просто предавателното число на дифа е малко след тоя "тюнинг"

Аз искам да споделя моята идея каква е : Мотор от 1Z (задължително !) със скоростната кутия и жилата за управлението и ,ГНП от Ситроен 1,9 тд марка Бош (пригажда се с малко доработки за да стане),ангренажно колело за ГНП-ето - от мотора 1Z,кулер от Спринтер 312 , маха се катализатора ,нова ауспусна система на по-голям диаметър тръби. Цялата манипулация е ОСЪЩЕСТВИМА !! И е БЕЗ електроника ,БЕЗ комп !!Колата става здрава и мн. надеждна и доста икономична . Разходите за целия кеф ...около бондаг

Ама кеф цена НЯМА

" темата е
viewtopic.php?f=24&t=219734