hooligan_sk написа:Към колегата Видол Николов - незнам защо си толкова впечатлен от тея пежаци, предполагам че до джетата са космически кораби, но искам да видя дали като тръгнеш да я сменяш ще вземеш Пежо или някой ВАГ

Не,не са космически кораби.Просто са едни доста приятни за каране автомобили,и за годините в които се произвеждат,возията която предлагат,визията която имат и проблемите които създават са едно доста добро предложение.
Не са един и двама познатите ми,които скочиха от Фв на Пежо,повярвай ми никой от тях не би си купил пак Фв.
По стечение на обстоятелствата имам възможност да карам по-нови колички,голяма част от тях френски,ами повярвай-удоволсвтие е!
Нищо лично към голф4,но просто пежото е класи над голфа.Във всяко едно отношение.
Истината колеги,е че голяма част от форума мислят че ВАГ предлага еквивалент на Голф2 и Ауди80 в сегашните си разпространени модели-както нови така и втора ръка.Доста хора живеят с тази илюзия и някак си преоткриват тези отиващи си класики в собствените си автомобили...за съжаление това е само илюзия.
Да,наистина 1983-1992 бих казал на европейският пазар ВАГ са доминирали както по качество на материалите,които са използвали така и по качество на готова продукция на ниво обурудване,сглобка,шумоизолация,еластичност,надежност,антикор зашита.Външен вид ,който гали окото и много други...
Да обаче сега сме почти 2012,и фв определено не е това което е било.Има конкуренция и то доста впечатляваща.
Спирам до тук,не искам да влизам в конфликти с никого,както и в словестни спорове.
Определено като сменям джетата,няма да взема Фв,не защото не съм доволен-напротив..но определено Фв в съвременно измерение,не е това което е било някога.