ясно,сумарно от всички мнения разбрах ,че колата ми е изправна,а и знам че наистина зависи от стила на каране,колкото до скоростите-редовно съм на 4тия зъб с около 50-60 в града...естествено слушам и звука на двигателя,оборотите..като цяло обичам да карам на по-ниски обороти...и това може и да е от значение!Мерси колеги!
др Семов
Варна

Polo 6n AUD - голям разход градско
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 6n AUD - голям разход градско
като цяло обичам да карам на по-ниски обороти...!
Определено не води до икономия на гориво.

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
на мен на газ зимата в големите студове на кратки растояния дава по някой път 14/100,тогава съм си мислел "много бе
" нещо не е наред и се блъскам ,въртя кранчето на газта, ровя по нета и съм сменил всички датчици и термостата...докато накрая се убедих че всичко си ми е ОК и просто наистина колата на студен мотор си лапа...ако ми е загряла по същото градско ми дава 8/100(голяма разлика нали-но е така)а за извън градско няма какво да коментирам 6,3/100 газ...просто перфектно и вече не пипам нищо примирих се и си карам,гледам много колеги са изумени от големите им разходи градско...но ако извън градско си горят малко значи няма проблем

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
luboveliki написа:на мен на газ зимата в големите студове на кратки растояния дава по някой път 14/100,тогава съм си мислел "много бе" нещо не е наред и се блъскам ,въртя кранчето на газта, ровя по нета и съм сменил всички датчици и термостата...докато накрая се убедих че всичко си ми е ОК и просто наистина колата на студен мотор си лапа...ако ми е загряла по същото градско ми дава 8/100(голяма разлика нали-но е така)а за извън градско няма какво да коментирам 6,3/100 газ...просто перфектно и вече не пипам нищо примирих се и си карам,гледам много колеги са изумени от големите им разходи градско...но ако извън градско си горят малко значи няма проблем
Свържи се с Агент Ковалски, ще те научи как да си свалиш разхода!

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
по-малко газ и карене в оптимални обороти!
когато е студена колата, напълно нормално да лапка повечеко.
нека темата, не се превръща "кой с какъв разход кара"!
когато е студена колата, напълно нормално да лапка повечеко.
нека темата, не се превръща "кой с какъв разход кара"!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bobi_S13 съгласен съм с теб да не извъртаме темата,благодаря за съветите,бяхте ми доста полезни!!!
др Семов
Варна
др Семов
Варна
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ако скоро не си карал извънградско, свали една свещ и кажи как е на вид - има ли черно по електродите, по изолатора?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”