мнения за този голф
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнения за този голф
Казвал съм го много пъти - всеки сам трябва да си извърви пътя до познанието. Щом не слуша и няма търпение - да си купува, каквото иска.
Аз така си развалих отношенията с един съученик, по-точно с жена му. Разубедих ги за покупка на един червен Ровър, който тя бе харесала, и не ми го прости!
Аз така си развалих отношенията с един съученик, по-точно с жена му. Разубедих ги за покупка на един червен Ровър, който тя бе харесала, и не ми го прости!
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Тия врачански автоджамбази май ще се окажат големи тарикати. Днес се поразрових из автосайтовете за продажби на коли, е па като т'ва животно с неговите екстри вървят 1200 - 1700. Отделно че няма как да е 97г. и щом е започнал да лъже за това продавачът - представям си какво е под капака. Иначе лъсната, таблото измазано, абе немам думи. Кажи му на твоя човек да си вземе някой разбирач с него и да не подарява така пари на разни селски тарикати
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Неблагодарни хора,от Роувъра по-голямо недоразумение няма.Дори Деу +Лада в най-дивите им и гниещи години взети заедно.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Аз бих взел голфове 3 ки с тиа мотори 1,4 абд 1,8 абц 1,6 абу стават с нормална газова ако искаш за инжексион тарсиси другите мотори 

- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
agent_kowalski написа:Неблагодарни хора,от Роувъра по-голямо недоразумение няма.Дори Деу +Лада в най-дивите им и гниещи години взети заедно.
Неси много прав
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Ама пак казваш не си много прав,а не казваш не си прав,тоест човъркат те и тебе съмнения по въпроса 
Деу-то си е хубава кола за парите си.Търкалях по едно време едно Есперо 2.0 ,освен че похапваше повечко беше готино.Е и ръждясваше на поразия и всичкото пласмаса се чупеше на поразия,но вървеше добре и ме кефеше
Деу-то си е хубава кола за парите си.Търкалях по едно време едно Есперо 2.0 ,освен че похапваше повечко беше готино.Е и ръждясваше на поразия и всичкото пласмаса се чупеше на поразия,но вървеше добре и ме кефеше
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Значи - класиката е golf 3 1,8 ABS, доказано най глупако-устойчив и подходяш за едва прохождащите. Това поне е дискутирано милион пъти
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Автора на темата, гледам, че си от София.
Няколко пъти съм ходил с познати за коли във Враца, нищо не сме купили. Много напудрени таралясници и отвратителни търговци, даже нашите в Плевен са по-стока! Единствено за бусове купувах от едни измамници
.
Ако искаш Г-3, моето мнение за мотор е АБС, или АФТ. И двата лесно се газифицират с обикновена газова, даже АФТ прави по-малко мизерии, като се кара постоянно на газ. Този, който сте гледали, иска доста обороти, за да върви. АБД е най-калпавото произведение за времето си, АБУ - горе-долу.
Няколко пъти съм ходил с познати за коли във Враца, нищо не сме купили. Много напудрени таралясници и отвратителни търговци, даже нашите в Плевен са по-стока! Единствено за бусове купувах от едни измамници
Ако искаш Г-3, моето мнение за мотор е АБС, или АФТ. И двата лесно се газифицират с обикновена газова, даже АФТ прави по-малко мизерии, като се кара постоянно на газ. Този, който сте гледали, иска доста обороти, за да върви. АБД е най-калпавото произведение за времето си, АБУ - горе-долу.
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Аз само ще добавя,че сигурно над 90 процента от продаваните коли из Врачанските автокъщи,са внос от Австрия.Тоест са си тор отвсякъде!Из тия Алпи им се яде ламарината като стой та гледай.Лично мнение! 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
balamata написа:Аз само ще добавя,че сигурно над 90 процента от продаваните коли из Врачанските автокъщи,са внос от Австрия.Тоест са си тор отвсякъде!Из тия Алпи им се яде ламарината като стой та гледай.Лично мнение!
Да, това го пропуснах.
Затова там се намират японски, австрийците ги карат, за разлика от италианците.-
the beast
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей,колега!Тази кола много ме съмнява.Моята е АЕК 95г и си мисля че мигачите на калниците трябва да са овални а не правоъгълни,като на тази.Аз лично си мисля ,че има проблем с удар и смяна на ламарини-все пак мое мнение...
Всичко добре, ама колеги...
написах, че не съм от сектата, освен ABF мотора, който майче беше 2.0 16в 150к.с. нямам идея от абревиатурите на другите мотори кой какъв е. По кубици и коне долу-горе ги знам, ама така
Ако ви кажа, че карам M50B20, на вас какво ще ви говори
Поздрави
По темата: ще ходим да гледаме няколко голфа тези дни, да видим какво ще излезе
написах, че не съм от сектата, освен ABF мотора, който майче беше 2.0 16в 150к.с. нямам идея от абревиатурите на другите мотори кой какъв е. По кубици и коне долу-горе ги знам, ама така
Ако ви кажа, че карам M50B20, на вас какво ще ви говори
Поздрави
По темата: ще ходим да гледаме няколко голфа тези дни, да видим какво ще излезе
-
stefanbbc
- Автомобил:
- Двигател:
парите са малко множко ас сам сас съшия голф 1.6 АЕК много сам доволен и споконо може да се газифицира стига монтажа да е грамотно испълнен (задалжително добри свеши,кабели , дистрибуторна капачка, палец ) расхот с нормално каране иж1н грацко 7,8 гратско 12,13 с климатика 
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Най-добре се оглеждайте за 1.8 моно съответно произвеждан в следните варианти (с код ABS - 90к.с. моноинжекция,по-стар,но по-хубав,с по-евтини части,следващия му е наследник - ADZ - същия,но с някои изменения и някои малко по-скъпи части, другият вариант е 75к.с.,който е с код AAM,също доста добър,на базата на ABS,но малко разреден).Всичките тези се предлагат с опцията заводски климатик/климатроник.
Друг вариант е 1.6 101к.с. съответно с кодове AEK и наследника му AFT .И двата са хубави,здрави,вървят доста,пак се предлагат със заводски климатик и стават за проста газова.
От там нататък влизаме в графа по-сериозни двигатели - 2.0 8 клапана - до едно време се слага двигател с код 2Е ,който е 115к.с. ,той е доста корав двигател,но си има своите болежки и недостатък му е,че е с механичен дебитомер.След 95-та мисля (може и да греша),този двигател се заменя от два други - AGG и ADY .И двата са пак по 115к.с.,предимството на AGG е,че достига максималния си въртящ момент на по-ниски обороти спрямо 2Е и ADY и съответно е малко по-икономичен. Двата са с електронен дросел,който обаче не е особено проблемен и са с нормален дебитомер,който не е механичен,както при 2Е и не създава ядове.
Другия вариант е да е с ABF ( 2.0 16V 150 катъра),за него си знаеш и сам,като гледам
Гледайте климатика да е заводски - познават се по това,че освен маркучи,по климатичната система има и алуминиеви тръби (голф-чето от обявата е със заводски климатик,така трябва да изглежда).По климатика пробваш всичко,ако нещо не ти е ясно - питаш,защото там могат много лесно да ви излъжат и после да ви излезе през носа (всеки казва,че климатика е само за пълнене или защото е студено,не тръгва (това може и да е вярно,ако темп. е под 4-5 градуса)).

Друг вариант е 1.6 101к.с. съответно с кодове AEK и наследника му AFT .И двата са хубави,здрави,вървят доста,пак се предлагат със заводски климатик и стават за проста газова.
От там нататък влизаме в графа по-сериозни двигатели - 2.0 8 клапана - до едно време се слага двигател с код 2Е ,който е 115к.с. ,той е доста корав двигател,но си има своите болежки и недостатък му е,че е с механичен дебитомер.След 95-та мисля (може и да греша),този двигател се заменя от два други - AGG и ADY .И двата са пак по 115к.с.,предимството на AGG е,че достига максималния си въртящ момент на по-ниски обороти спрямо 2Е и ADY и съответно е малко по-икономичен. Двата са с електронен дросел,който обаче не е особено проблемен и са с нормален дебитомер,който не е механичен,както при 2Е и не създава ядове.
Другия вариант е да е с ABF ( 2.0 16V 150 катъра),за него си знаеш и сам,като гледам
Гледайте климатика да е заводски - познават се по това,че освен маркучи,по климатичната система има и алуминиеви тръби (голф-чето от обявата е със заводски климатик,така трябва да изглежда).По климатика пробваш всичко,ако нещо не ти е ясно - питаш,защото там могат много лесно да ви излъжат и после да ви излезе през носа (всеки казва,че климатика е само за пълнене или защото е студено,не тръгва (това може и да е вярно,ако темп. е под 4-5 градуса)).

zfa159 написа:Най-добре се оглеждайте за 1.8 моно съответно произвеждан в следните варианти (с код ABS - 90к.с. моноинжекция,по-стар,но по-хубав,с по-евтини части,следващия му е наследник - ADZ - същия,но с някои изменения и някои малко по-скъпи части, другият вариант е 75к.с.,който е с код AAM,също доста добър,на базата на ABS,но малко разреден).Всичките тези се предлагат с опцията заводски климатик/климатроник.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”