От AAM 75к.с. към АBS 90к.с.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Re: От AAM 75к.с. към АBS 90к.с.

Мнениеот pesho_sl » Вто 06 дек 2011 17:45

Презавариха ми само горе фланеца (така да го нарека), който се свързва с изпускателните колектори и остана моята мека връзка. Малко припиляване и работата заспа. Утре се сглобява главата и дано резултата да е желания. (:

Потребителски аватар
ProbeX
Автомобил: Golf III
Двигател: AAM 1994

Мнениеот ProbeX » Сря 14 дек 2011 21:37

Колега не разбрах, смени само тръбата след меката връзка с 50мм от АБС или заедно с изпускателния колектор ? Впечатления ?

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Сря 14 дек 2011 22:22

ProbeX написа:Колега не разбрах, смени само тръбата след меката връзка с 50мм от АБС или заедно с изпускателния колектор ? Впечатления ?

Взех си изпускателен колектор от ABS, но той е с по голям отвор за меката връзка и понеже нямаха цяла мека връзка - от изпускателния колектор до катализатора, ми дадоха парче което е до катализатора но без меката връзка и следователно нямаше как да го захвана за катализатора. За това се наложи да резнем моята мека връзка, ама отгоре - където се съединява с 4-те болта за изпускателния колектор и да заварим тази част от парчето което ми дадоха за да мога да я сложа на изпускателния колектор. Има някаква разлика, но от къде точно дойде не мога да конкретизирам, понеже аз сервизирах напълно главата и сложих тия колектори защото моите бяха сцепени.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”