Euler написа:backstage написа: Моя среден пробег е 2200км на месец, което не е малко.
къде въртиш 2000км на месец ? Някак си ми е трудно да повярвам, че навърташ средно по 180км на ден в София

Euler написа:backstage написа: Моя среден пробег е 2200км на месец, което не е малко.
samo_pechka написа:"Euler написа:backstage написа: Моя среден пробег е 2200км на месец, което не е малко.
къде въртиш 2000км на месец ? Някак си ми е трудно да повярвам, че навърташ средно по 180км на ден в София"
Ако приемем ,че се ползва 20 дни тая кола -средния пробег излиза 100-120 км дневно,не е малко- ама чак 180...аз ли не мога да смятам!!
А иначе Пасата е с класи по-нагоре откъм комфорт спрямо Голфа , за Полото няма да говорим !Успех
bai_ILIA написа:аз за пореден път ще кажа, че да си купиш стар дизел (щото караме точно такива) и да минаваш по 10-15 000км на година е супер тъпо и Българина го прави с мисълта - тя ще ми гори малко![]()
не визирам нито автора на темата, нито някой конкретно - аз никога нямаше да си купя дизел, за 10-15000км (което е нормален пробег за година), но обстоятелствата ми го налагат. миналата година изминах 40 000км с бившия ми Леон ФР - изяде вала, потроши повдигачите и т.н. - излезе ми 800лв с отстъпки и познати майстори, но това не ме трогна особено...
понеже колата гори малко и се компенсира до някъде...ами ако изтропа на някой, който кара малко и даде 1200лв за ремонта (толкова излиза грубо) дали няма да му стане тъпотой няма да го избие от разхода на гориво
![]()
![]()
да, и бензинките се развалят, но най-важното е да се купува кола по предначначение и спорд възможностите...
напролет ще взимам кола на моите родители и те карат по 7-8 000км на година...дали ще е дизел? НЕ. а газ, пак НЕ...
ПС - колега, успех с покупката на колата!!!