за нощно каране обаче нямам идея за подходящи очила, чувал съм че някои карат с тъмни (слънчеви), ама това е още по-опасно според мен.
muhtarov написа:golfer написа:аз имам жълти очила и съм ги ползвал в мъгла.
вършат работа по-контрастно е, вижда се една идея по-далече и не е заслепяващо бяло.
купих си ги от магазин за работно облекло и предпазни средства.
сори, но мисля, че това са пълни глупости.
не вярвам ефекта да се състои само в жълтата плака
golfer написа:При по-продължително носене се повишава вътрешноочното налягане и може да доведе до дискомфорт.
muns61 написа:За риболов на плувка под сенки ползвам оранжеви, стават и за мъгла. Подобряват контраста, който се е занимавал с черно-бяла фотография, се сеща за оранжевите филтри.
Ludia написа:muns61 написа:За риболов на плувка под сенки ползвам оранжеви, стават и за мъгла. Подобряват контраста, който се е занимавал с черно-бяла фотография, се сеща за оранжевите филтри.
що не си вземеш плувки със сменяеми антени, вместо да слагаш очила
muns61 написа:Ludia написа:muns61 написа:За риболов на плувка под сенки ползвам оранжеви, стават и за мъгла. Подобряват контраста, който се е занимавал с черно-бяла фотография, се сеща за оранжевите филтри.
що не си вземеш плувки със сменяеми антени, вместо да слагаш очила
Балсови плувки със сменяеми антени си правя от 1976г. Идеята за повишаване на контраста е да виждаш добре под шарените сенки.
chakarov написа:...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта