седалки от голф 4 на голф2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: седалки от голф 4 на голф2
Директно-не, с преправяне-да. Има и тема за съвместимост на салони: ЦЪК. Търси темата за двойката от Волуяк, мисля че там е с дълбоко рекаро от четворка...
- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
Колега, във Vw vortex форума има такива теми.. Ако ти се чете и превежда от английски можеш да поразгледаш тази тема: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... s-in-a-mk2
Много точно и ясно е описано какво се прави
Много точно и ясно е описано какво се прави

Имам предни седалки от пасат Б5 и се мъча да ги монтирам на Б4,мноо трудна история ще е,от тези снимки във Вортекса разбирам,че променя мястото на задното краче от към колана щото наистина са по широки с 1-2 сантима от зад където вървят в каналите,ама отпред как става захващането към пода на тази алуминиевата планка не мога да разбера щото тя не е като Б4 там направо шината се захваща с един чоп,мерак ми е ама акъла ми не стига да го измисля освен да отрежа пода ..... 

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
baiMitak написа:да разбера щото тя не е като Б4 там направо шината се захваща с един чоп,мерак ми е ама акъла ми не стига да го измисля освен да отрежа пода .....
Режеш от едната заваряваш на другата нужните елементи и това е.
kristianatanasov написа:baiMitak написа:да разбера щото тя не е като Б4 там направо шината се захваща с един чоп,мерак ми е ама акъла ми не стига да го измисля освен да отрежа пода .....
Режеш от едната заваряваш на другата нужните елементи и това е.
Просто няма как да стане това нещо с рязането защото и аз така мислех да направя като ги купих без дори да погледна за кво става на въпрос,мноо е сложно и според мен най-безопасно е да се отреже планката-държача от дъното на Б5-ца.Двете седалки са много различни,ако някой сеща нещо друго?