Въпрос към пътуващите през Сърбия? Актуална информация?
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Re: Въпрос към пътуващите през Сърбия?
Аз съм с брада и то доста голяма, а на личната карта съм без, досега не са ми правили проблеми. При мен по специфичното е, че нося очила. Даже и немската полиция не ми направи проблем, а на един колега му намекнаха, че трябва да си смени личната карта, защото вече е оплешивял,а на картата е с повече коса. Но всичко си е до полицай/митничар.

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Тия дни ще пътувам, нещо ново по пътя има ли, някой с прясно инфо ?

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Прибрах се, в Сърбия проблеми не съм имал. Внимавайте обаче със Словения, спряха ме и ме направиха луд   

1-во неоригинален ксенон- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, заради него ме и спряха, 2-ро различен размер на гумите (отпред съм с 225/45/17, отзад с 225/50/17) 2 по 2 еднакви, но неможело трябва 4-те до милиметър да са еднакви, глобата е 300 евро 

с мен се заядоха доплълнително защото бях свалил и шофьорския еърбег.
 с мен се заядоха доплълнително защото бях свалил и шофьорския еърбег.   ама незнаех че е проблем. Няма оправдания или изключения директно изкокнаха с един фотоапарат и почнаха да снимат
 ама незнаех че е проблем. Няма оправдания или изключения директно изкокнаха с един фотоапарат и почнаха да снимат   
   наснимаха всичко и почна да пише глобата, с 1000 молби и уговорки (ЗА ПОДКУПИ ЗАБРАВЕТЕ !!! удря се само на молба, никакво заяждане или проби да се правите на интересни
 наснимаха всичко и почна да пише глобата, с 1000 молби и уговорки (ЗА ПОДКУПИ ЗАБРАВЕТЕ !!! удря се само на молба, никакво заяждане или проби да се правите на интересни   ) написаха глоба за 100 евро която като си я платиш на место става 50, та пак тънко се разминах. На 1-вата бензиностанция свалих ксенона и приключих с него
 ) написаха глоба за 100 евро която като си я платиш на место става 50, та пак тънко се разминах. На 1-вата бензиностанция свалих ксенона и приключих с него   

Ако минавате през Словения хубаво си огледайте колата, трябва да имате всичко на 100% изправно иначе проблемите са големи

1-во неоригинален ксенон- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, заради него ме и спряха, 2-ро различен размер на гумите (отпред съм с 225/45/17, отзад с 225/50/17) 2 по 2 еднакви, но неможело трябва 4-те до милиметър да са еднакви, глобата е 300 евро

с мен се заядоха доплълнително защото бях свалил и шофьорския еърбег.
 с мен се заядоха доплълнително защото бях свалил и шофьорския еърбег.   ама незнаех че е проблем. Няма оправдания или изключения директно изкокнаха с един фотоапарат и почнаха да снимат
 ама незнаех че е проблем. Няма оправдания или изключения директно изкокнаха с един фотоапарат и почнаха да снимат   
   наснимаха всичко и почна да пише глобата, с 1000 молби и уговорки (ЗА ПОДКУПИ ЗАБРАВЕТЕ !!! удря се само на молба, никакво заяждане или проби да се правите на интересни
 наснимаха всичко и почна да пише глобата, с 1000 молби и уговорки (ЗА ПОДКУПИ ЗАБРАВЕТЕ !!! удря се само на молба, никакво заяждане или проби да се правите на интересни   ) написаха глоба за 100 евро която като си я платиш на место става 50, та пак тънко се разминах. На 1-вата бензиностанция свалих ксенона и приключих с него
 ) написаха глоба за 100 евро която като си я платиш на место става 50, та пак тънко се разминах. На 1-вата бензиностанция свалих ксенона и приключих с него   
 Ако минавате през Словения хубаво си огледайте колата, трябва да имате всичко на 100% изправно иначе проблемите са големи

- 
				brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Е, то за ксенона се знае от край време. На доста места в Европа правят проблем. Аз съм с лупи, но пак като излизам от България ще го сваля.

- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brum написа:Е, то за ксенона се знае от край време. На доста места в Европа правят проблем. Аз съм с лупи, но пак като излизам от България ще го сваля.
Свали го, докато още си в България. Прояви разбиране към другите участници в движението и ни пощади очите...
- 
				brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ако заслепяваше нямаше да го карам така, проверено е. А и бях единственият дето търсеше катаджиите с уреда на пътя за мерене на фаровете за да ме е още по-спокойно за тия срещу мен. Все пак тия лупи не съм ги взел за гъзарията. А и с халогенна крушка светят зле. Ще ги сваля тогава, когато станат незаконни. Ако преди това има възможност за узаконяване ще мина, ще ми пишат бележка, че са годни за пътя и ще си ги карам. Айде не го избивай на офтопик тук.

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Лупи и пръскалки на фаровете за това се заядоха словенците, ако ги имаш и 2-те няма да имаш проблем, ама аз съм с нормален рефлектор и нямам пръскалки  

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
словенците се правят на по-католици от папата   

и това от край време
имал съм доста разправии с тях и то за абсолютни глупости.
Като си спомня, че само за преминаване трябваше да си купувам месечна винетка 

Aprilia,търсиха ли ти чукче за счупване на стъкло?

и това от край време

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:словенците се правят на по-католици от папата
и това от край време
Те намериха 5 кусура още докато успея да отбия и спра, та до оборудване не сме стигали и пак добре защото нямам пожарогасител и аптечка

На теб да не са ти търсили такова чукче

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Aprilia написа:На теб да не са ти търсили такова чукче
Аз лично такова не намерих у нас, когато пътувах миналата година за Сърбия ( и там го изискват в задължителното оборудване на автомобила). Взех си обикновен чук 500гр. от домашния комплект инстументи, сложих си го под седалката и газ къде Белград

- vasstop
- Гадфадъ' 
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Хахаха, представям си лицето на митничаря, като му извадиш гоУемиО съветникnosex написа:Аз лично такова не намерих у нас, когато пътувах миналата година за Сърбия ( и там го изискват в задължителното оборудване на автомобила). Взех си обикновен чук 500гр. от домашния комплект инстументи, сложих си го под седалката и газ къде БелградAprilia написа:На теб да не са ти търсили такова чукче

Ремонтът на центъра на Белград е приключен ,асфалтирано е и голямото изкачване преди града откъм Ниш ,ест оставили са едно парче недоправено ,а и мостът на Сава е асфалтиран на вили и могили  .А ,и не носете нищо подлежащо на деклариране ако имате против сърбите да ползват паспорта на преносителя като халваджийски тефтер
 .А ,и не носете нищо подлежащо на деклариране ако имате против сърбите да ползват паспорта на преносителя като халваджийски тефтер 

.А ,и не носете нищо подлежащо на деклариране ако имате против сърбите да ползват паспорта на преносителя като халваджийски тефтер
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес беше грозна картинка на сръбско-унгарската граница -шест часа чакане откъм сръбската страна ,анадолските немци мигрират обратно   

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Снощи пътувах наобратно към Италия, нямаше много трафик, наистина на Белград е направено добре, минах си през града и към 9 4аса движението беше разтоварено   

На границите оба4е като видят Голф става страшно, ровиха ме всички, първото което гледат е евротабелката под капака и стикера в багажника, ако липсва става голям филм Добре 4е си ги имам и 2-те изрядни
 Добре 4е си ги имам и 2-те изрядни  

На границите оба4е като видят Голф става страшно, ровиха ме всички, първото което гледат е евротабелката под капака и стикера в багажника, ако липсва става голям филм
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Инфо:
Вече не е необходима "зелена карта" за пътуващи до Сърбия!!!
На 13.01.2012г. минах на ГККП Олтоманци и по навик подадох документите на сръбския митничар който вежливо ме информира че от 1.01.2012г. има двустранно споразумение и вече не е необходима "зелена карта" за Сърбия.Както и на сърбите за България.
п.с.
Това за Македония не важи!!!

Вече не е необходима "зелена карта" за пътуващи до Сърбия!!!
На 13.01.2012г. минах на ГККП Олтоманци и по навик подадох документите на сръбския митничар който вежливо ме информира че от 1.01.2012г. има двустранно споразумение и вече не е необходима "зелена карта" за Сърбия.Както и на сърбите за България.
п.с.
Това за Македония не важи!!!