Passat B5 - кои са най-качествените носачи?
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: B5- кои са най качествените носачи?
По принцип не е необходим освен ако не смениш кормилен накрайник.
- dELpIt0
- Автомобил: VW mk4
- Двигател: 1.6SR 101hp
Здравейте
Прочетох цялата тема и също и други форуми и сайтове за носачите. Имам пасат 99година 1.9тди и предницата тропа яко, казаха ми че трябва да сменям носачи, но в момента всеки 1 лв. ми е нужен и си търсех нещо по-евтино, дори да изкара по-малко време
Гледах и се спрях на тези АТЕК и видях обява във форума ( viewtopic.php?f=48&t=130354 ) та някой пазарувал ли е от човека да кажете дали г/д сте доволни ? Бях намерил подобна обява ( http://nossachi.free.bg/nosachi.html ) и се чудя вече дали не са от едно и също място и дали не ги продава един и същи човек по написаното в обявите и не знам от къде да поръчвам. Както казах, нямам много пари в момента и затова искам нещо по-евтино и затова, ако може някой които ги е ползвал и е купувал от човека да ми даде мнение, без препоръки колко са гадни и че има по-хубави за 900 лв. примерно. Благодаря предварително за отговора !
Поздрави, М.С.

Поздрави, М.С.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
не съм правил реглаж ,защо накрайници не съм пипал
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
dELpIt0 написа:ЗдравейтеПрочетох цялата тема и също и други форуми и сайтове за носачите. Имам пасат 99година 1.9тди и предницата тропа яко, казаха ми че трябва да сменям носачи, но в момента всеки 1 лв. ми е нужен и си търсех нещо по-евтино, дори да изкара по-малко време
Гледах и се спрях на тези АТЕК и видях обява във форума ( viewtopic.php?f=48&t=130354 ) та някой пазарувал ли е от човека да кажете дали г/д сте доволни ? Бях намерил подобна обява ( http://nossachi.free.bg/nosachi.html ) и се чудя вече дали не са от едно и също място и дали не ги продава един и същи човек по написаното в обявите и не знам от къде да поръчвам. Както казах, нямам много пари в момента и затова искам нещо по-евтино и затова, ако може някой които ги е ползвал и е купувал от човека да ми даде мнение, без препоръки колко са гадни и че има по-хубави за 900 лв. примерно. Благодаря предварително за отговора !
Поздрави, М.С.
Колега,колко носача имаш за смяна?
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
dELpIt0 написа: та някой пазарувал ли е от човека да кажете дали г/д сте доволни ?
Аз взех от тия преди 1.5г. и ги смених всичките, че не ми се занимаваше постоянно да ги сменям един по един. Засега са добре, важното е да се монтират по правилния начин, иначе свършват преждевременно.

- dELpIt0
Благовест написа:Колега,колко носача имаш за смяна?
Еми от лявата страна ми казаха,че само единия долен ставал за нещо,а от дясно ми казаха,че долните са на мармалад...само това знам общо взето,защото колата я кара баща ми и само това ми обясни и е решил да ги смени всичките

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.ebay.co.uk/itm/SUSPENSION-AR ... 4cfc1e3a55
Същите АТЕС от eBay, цената е с 60-70лв по-ниска с доставката.
Същите АТЕС от eBay, цената е с 60-70лв по-ниска с доставката.
- dELpIt0
Еми аз от eBay сам поръчвал само някакви дребни неща за телефона ми,ама това е доста пари и незнам дали има някаква сигурност,че като платя ще дойдат...някои случайно да е поръчвал и да каже как стоят нещата с митниците и т.н на тези по-големи и тежки пакети
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Щом е страна от ЕС мисля, че не минава през митници, ама все пак нека и другите да кажат.
Относно пристигането - можеш да си сигурен, че ще дойдат. Обявата е от добър продавач и за него не е изгодно да те лъже поради простата причина, че заради комплект носачи може да загуби много след като му напишеш отрицателен фийдбек (мнение относно покупката). А нали знаеш приказката - Имидж се гради много време, но може да рухне за няколко секунди
или нещо такова беше.
Относно пристигането - можеш да си сигурен, че ще дойдат. Обявата е от добър продавач и за него не е изгодно да те лъже поради простата причина, че заради комплект носачи може да загуби много след като му напишеш отрицателен фийдбек (мнение относно покупката). А нали знаеш приказката - Имидж се гради много време, но може да рухне за няколко секунди

- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
dELpIt0 написа:Еми аз от eBay сам поръчвал само някакви дребни неща за телефона ми,ама това е доста пари и незнам дали има някаква сигурност,че като платя ще дойдат...някои случайно да е поръчвал и да каже как стоят нещата с митниците и т.н на тези по-големи и тежки пакети
Има един човек,които се занимава с това KAIL -Доставка на стоки от eBay.co.uk и всички други UK-сайтове. За всички колеги,които мислят да поръчат има обява в Tuning.bg форума,много коректен може да прегледате темата тук

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
dELpIt0 написа:Еми аз от eBay сам поръчвал само някакви дребни неща за телефона ми,ама това е доста пари и незнам дали има някаква сигурност,че като платя ще дойдат...някои случайно да е поръчвал и да каже как стоят нещата с митниците и т.н на тези по-големи и тежки пакети
Точно от този поръчах преди месец за моята каручка, а преди седмица за мерджана на един колега и нямаше никакви проблеми. Даже на колегата, бяха объркали единият носач и му изпратиха още едни (правилният) без да връща обърканият. Не правя реклама на продавача, но понеже колегата искаше мнение, изказвам своето.
- dELpIt0
Гледам,че доставката е само до UK,май ще трябва да търся друг начин за доставка до София или чрез този KAIL. Мерси много на всички за информацията
Поздрави

Поздрави
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Аз слушах много добри отзиви за тази фирма
http://gabco.org/
лично я използвах за да ми доставят едно детско столче за кола, за което лично си играх на търг. Довечера трябва да си го взема от офиса им. Доставката ми излезе 28 лева за 12 килограма и нещо. Т.е. по 2.20лв. за килограм, както си им пише в сайта. Няма комисионни или такива неща
http://gabco.org/
лично я използвах за да ми доставят едно детско столче за кола, за което лично си играх на търг. Довечера трябва да си го взема от офиса им. Доставката ми излезе 28 лева за 12 килограма и нещо. Т.е. по 2.20лв. за килограм, както си им пише в сайта. Няма комисионни или такива неща
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
dELpIt0 написа:Гледам,че доставката е само до UK,май ще трябва да търся друг начин за доставка до София или чрез този KAIL. Мерси много на всички за информацията![]()
Поздрави
Доставката е 20 евро, има го по надолу описано в една табличка със знаменца.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Еконт също е вариант за доставка на стоки от UK.