Към кого да се обърна за качеството на водата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Към кого да се обърна за качеството на водата?
http://vikhaskovo.bg/index.php?page=ser ... menu_id=77 дали не мирише на хлор ?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Казваш че водата мирише на белина! Просто явно е Хлорирана. Или я прочистват от "Вик"! Друга причина не виждам, по-добре се обърни към тях!
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
TiL написа:Еся ме утепаКак мирише хлора? Да нямаш предвид хлорна вар? Миризмата ми напомня на белина, миризма на болница... Колкото до сайта на вик... не мисля да се обръщам към тях.
Колега за кой квартал говориш ? При мен няма подобно явление. Наскоро прекараха новия водопровод към с. Ябълково и по тази причина може да са увеличили хлорната вар за да го дезенфектират.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
TiL написа:Колега в Хасковска област съм и не говоря за ХасковоИначе сега ще отправя някой въпрос към вик Х-во, но става малко вЛЪк да ти пази стадото
Имаме колежка от форума дето работи в РИОКОЗ-Хасково сега ще я питам дали може да помогне

Не съм в РИОКОЗ а в РИОСВ , подателя на поста да каже от къде е точно или да ми пише ЛС.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:Колега в Хасковска област съм и не говоря за ХасковоИначе сега ще отправя някой въпрос към вик Х-во, но става малко вЛЪк да ти пази стадото
сипи в една чаша. ако е бяла, и след време се избистри значи е хлор

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:ЦТ водата не е бяла! Съвсем прозрачна си е. Преди около два-три часа нялях 2л кана и още се усеща миризмата.
Значи има проблем! Някой е сипал Хлорна Вар за Тоалетни чинии във водопровода! Викай тия от ВеЙкАТО, да прочистват трабите! Слагат едни ампули и ще трябва да караш 2 дена без (Баня, и без вода) и после ще се оправи!
п.п Наши комшии така нямаха вода! Пускат кранчето няма, и след като дойде ВИК, се оказа че имали преди водомера запушване, част от дамска превръзка

Това не е възможно, "чистата" вода минава през сума ти утаители, и други видове сита, тая дамска превръзка няма как да попадне там, още повече, че тоя памук в превръзката би се разтворил във водата пътувайки по водопровода ...звучи като ловджийски разказ...някой видял, другия така разбрал...да не е било памперс?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:my heart iS iCe Тоз па... сериозен ли си?Иначе и аз знам, че сипват белина ма незнам каква точно. Предишния път пробвах каква е на вкус водата... нагарчаше ма след това ти изказване няма да сипя вода дори на рибите си!
Не си правя майтап! Дойде специална кола която работи само за прочистване на канализации и водопроводи! И откриха точно този проблем! Така че те съветвам да ги питаш и да видиш какво ще ти кажат! Защото това не е шега работа! Аз не бих рискувал на такава миризма да пия вода, макър и водата да е чиста!
Само незнам дали не се заплащат тия Ампули дето слагат във водопровода, но вършат работа!

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dii написа:Това не е възможно, "чистата" вода минава през сума ти утаители, и други видове сита, тая дамска превръзка няма как да попадне там, още повече, че тоя памук в превръзката би се разтворил във водата пътувайки по водопровода ...звучи като ловджийски разказ...някой видял, другия така разбрал...да не е било памперс?
Ремонт на уличен водопровод от почерпен майстор

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Понеже съм бил в бранша, макар и косвено. Проблема идва от дозаторните помпи. Така или иначе във водата се слага белина. Подайте сигнал иначе няма кой да го оправи. Някоя перисталтична помпа е сдала багажа и цъка в несвяст белина... То си е и отровно в по големи количества.
- freestyler911
Да към ВиК , техни са съоръженията. Ако събота и неделя пада консумацията е нормално да се засилва миризмата на хлор, ако няма кой да регулира.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
А миналата година какво се оказа, че е станало точно?
- freestyler911
Не е ясен точно проблема. Може и да се окаже че проблема е със скъпо струващо решение, и не е така просто да се реши. Освен това, ако няма оплаквания значи всичко е наред!
Според мен, серия от Жалби със съответните входящи номера и едно официално писмо от някой с тия номера на Жалбите към МРРБ ще повдигне въпроса на дневен ред.
Действайте! В БГ ако не роптаеш значи ти харесва!
Според мен, серия от Жалби със съответните входящи номера и едно официално писмо от някой с тия номера на Жалбите към МРРБ ще повдигне въпроса на дневен ред.
Действайте! В БГ ако не роптаеш значи ти харесва!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”