Мнениеот Ico_kj » Пет 16 дек 2011 21:03
Здр. отново, колеги, съжалявам за предния път, за това, че не съм обяснил подробно, а и нямах възможност да влизам, но сега ще се опитам да бъда по подробен: Голфът ми е 1.6, 75 коня, засякох от пълнене до горе и отново на резервоара и се оказа, че ми гори 14.5 градско като я карам на максимум 3000 оборота. Бях на диагностика при двама и те ми казаха, че всичко е на ред с изключение на една грешка, но ламбдата е била ок и няма други забележки, но им платих и на двамата за нищо. Проблемът според мен е следния: карам я колата на къси разстояния и не ми загрява много бързо. С един приятел направихме тест как загрява неговата 1.9 ТДИ и моята кола и се оказа че на еднакви разстояния неговата загрява 90 градуса а моята 70, което не е нормално. Когато я карам малко и загрее около 60 градуса слизам и пипам маркучите - първо горния и той е топъл и после долния, но и той е топъл, което е и проблема което означава че термостата ми е постоянно отворен и това забавя загряването, което според мен води и до висок разход. Пишете ми дали сте съгласни с мен защото след няколко дни мисля да сменям термостата и се надявам проблема ми да се оправи. Да отбележа че извън града ми пада на 7 разхода и това е така защото тогава вече е загряла и няма проблем, чакам отговорите ви ... Благодаря предварително.