Мнениеот Birdie » Вто 19 сеп 2006 11:15
ОК, остарявам, няма проблем, така е, на 35 години съм....само че аз винаги съм вярвал (не знам - може би така съм възпитан) да уважавам традиционните човешки ценности - семейството, хетеросексуалността, познанието, образованието и не на последно място ТРУДА.....
Вярвам, че именно тези ценности са помогнали на човешката раса и цивилизация да стигне до развитието на днешния ден.....
И какво сега гледам - хора напълно отричащи ТРУДА (тази - блондито от Благоевград ли беше, от къде), семейството (всички останали) и другите изконни за мен понятия....
Ами нека съм изостанал, но не искам дъщеря ми да стане като тия, толкова шумно пропагандирани дегенерати.....
Апропо, и до ден-днешен слушам хеви метъл и ходя доста редовно на мачове и то не в централните сектори на стадиона, но това това не ми пречи да имам семейство, да уважавам хората, да вярвам в бог, да работя по десетина часа на ден, да си плащам данъците и да се старая да бъда полезен на обществото доколкото мога и да се чувствам НОРМАЛЕН.....
Не искам да влизам в полемики, още по-малко да обидя някой от колегите тук, просто изказвам мнение (нали затова са подобни форуми)
Поздрави