Big Brother 3 ...или може ли да си покажем простотията
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:dobrinb написа:Bliznak написа:Кой е травестита?
Гаро от Пловдив
мнеее ГАРО е прост гей, а Пеньо е трависа![]()
![]()
Мнеее... Гаро е гей (все пак е стилист), а Пеньо си е обикновен педераст

Баси, покрай тая простотия да ме е срам да си кажа че съм от Пловдив... там са събрали пловдивската гей-дружинка (поне от кадрите на открито останах с впечатление, че и Пеньо е от Пловдив)
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Birdie написа:ОК, остарявам, няма проблем, така е, на 35 години съм....само че аз винаги съм вярвал (не знам - може би така съм възпитан) да уважавам традиционните човешки ценности - семейството, хетеросексуалността, познанието, образованието и не на последно място ТРУДА.....
Вярвам, че именно тези ценности са помогнали на човешката раса и цивилизация да стигне до развитието на днешния ден.....
И какво сега гледам - хора напълно отричащи ТРУДА (тази - блондито от Благоевград ли беше, от къде), семейството (всички останали) и другите изконни за мен понятия....
Ами нека съм изостанал, но не искам дъщеря ми да стане като тия, толкова шумно пропагандирани дегенерати.....
Апропо, и до ден-днешен слушам хеви метъл и ходя доста редовно на мачове и то не в централните сектори на стадиона, но това това не ми пречи да имам семейство, да уважавам хората, да вярвам в бог, да работя по десетина часа на ден, да си плащам данъците и да се старая да бъда полезен на обществото доколкото мога и да се чувствам НОРМАЛЕН.....
Не искам да влизам в полемики, още по-малко да обидя някой от колегите тук, просто изказвам мнение (нали затова са подобни форуми)
Поздрави

Стиви Джи написа:Стиви Джи написа:А какво беше това чудо с качулката. Щото го гледах без звук...
Кажете, моля!
Аз казах-Муерте е

Ма Зеленият господин изтръкà

Последна промяна от Varbona на Вто 19 сеп 2006 13:41, променено общо 1 път.
Dare_Devil написа:
Мнеее... Гаро е гей (все пак е стилист), а Пеньо си е обикновен педераст
Баси, покрай тая простотия да ме е срам да си кажа че съм от Пловдив... там са събрали пловдивската гей-дружинка (поне от кадрите на открито останах с впечатление, че и Пеньо е от Пловдив)
Гаро е Гарабед и е стилист - хомосексуалист
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”