проблем с оборотите голф 2
-
represent
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с оборотите голф 2
от както купих тази 2-ка имам един проблем, който вече започва да ме плаши... 2ката ми е с карбуратор от ауди 80 1.8 със ръчен смукач. На газ колата ми губи обороти... положението е следното, сутрин паля на смукач колата си държи оборотите карам и връщам смукача, доло горе добре но като карам и вляза в по високите обороти и върна на свободна колата угасва.... също така някой път и на смукач прави така.Другото е че колата дори когато е влязла в работни температури с върнат смукач и държаща на място 900-1000 оборота загася ли я и после веднага да я запаля колата държи 300-400 ... нужно и е отново процедурата с дърпане на смукача за секунди припомпване и после е добре...къде да търся проблема ? А другото което забелязах е че мойта кола МАЙ има компютър... гледах още 3 голфа 1.6 не бяха като моя ... моя до комутатора си има и закачена букса за ПЦ.... ако се изложа някъде с термините моля да ме поправите
)) има ли възможност колата да е карбуратор и да има комп ???
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: проблем с оборотите голф 2
Голфа ти колега е вероятно 1.6 PN мотор който заводски излиза с Pierburg 2EE.Това е карбуратор управляван от компютър.В следствие е заменен с карбуратор от Ауди 80 с ръчен смукач.Карбураторите слагани на тези аудита са Кейхин-1 и Кейхин-2.Вероятно твоя е Кейхин-2.
По проблема мога да предположа,че колата ти обогатява повечко.

-
represent
- Автомобил:
- Двигател:
vit_autosofia написа:Голфа ти колега е вероятно 1.6 PN мотор който заводски излиза с Pierburg 2EE.Това е карбуратор управляван от компютър.В следствие е заменен с карбуратор от Ауди 80 с ръчен смукач.Карбураторите слагани на тези аудита са Кейхин-1 и Кейхин-2.Вероятно твоя е Кейхин-2.
а как да направя да обогатява по малко ??
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
можеш ли да снимаш карбуратора
-
represent
- Автомобил:
- Двигател:
vit_autosofia написа:можеш ли да снимаш карбуратора
извинявай, че чак сега пиша ... нямах достъп по ПЦ
Ми отваряш изпарителя , взимаш всички гумички и простотийки всичко що се маха и отиваш в магазина . Според зависи какъв вид се води твоето като модел те ти дават или им показваш старите гумички 
Сменяш настройваш и си ти.Когато моите мембрани заминат ги сменям за 20лв и 1 бира повече пари на газаджии не давам понеже всеки път го правят така че да изкара година , а сега 2ра не е мръднало
Сменяш настройваш и си ти.Когато моите мембрани заминат ги сменям за 20лв и 1 бира повече пари на газаджии не давам понеже всеки път го правят така че да изкара година , а сега 2ра не е мръднало

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”