По пътя ( Не е по Керуак)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: По пътя ( Не е по Керуак)
Намирам за нормално да те мамят и клатят, ако разбираш от коли, но се правиш на тарикат както е в случая.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ebemti66 написа:Намирам за нормално да те мамят и клатят, ако разбираш от коли, но се правиш на тарикат както е в случая.
Тоя майстор също е разбирал от коли бил е тарикат и са го изклатили.Какъв е проблема ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако мине номера. Винаги ще се намери някой да те изклати.
Колегата просто си го е търсел в случая. Какво щеше да му пречи да каже "Няма проблем, всичко е точно" ??? Но, не дай да се правиме на умни и велики.
Да се радва че кара 20 годишна колица, а не нещо по-модерно, че след подобно "откачане" иска не иска ще си плати за остроумието.
Колегата просто си го е търсел в случая. Какво щеше да му пречи да каже "Няма проблем, всичко е точно" ??? Но, не дай да се правиме на умни и велики.
Да се радва че кара 20 годишна колица, а не нещо по-модерно, че след подобно "откачане" иска не иска ще си плати за остроумието.

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
ebemti66 написа:Ако мине номера. Винаги ще се намери някой да те изклати.
Ти си за публичен линч и препрограмиране на мозъка.
Stoi написа:ebemti66 написа:......:
Ти си за публичен линч и препрограмиране на мозъка.
Малко ще му е.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ebemti66 написа:Ако мине номера. Винаги ще се намери някой да те изклати.
Носи си грес или ...ъъъ...по-хубаво вазелин ,ако и ти си в тоя бизнес с "откачането" на разни неща по колите на клиентите,за да не избягат .Около Перник много ловци ,като нищо ще ти ударят една патка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ела и ти да се редиш. Гледам само клатене от патки ти е в главата.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Голфъре, Голфъреее, ела си прибери Раята, че явно нарицателното не е случайно..ebemti66 написа:Намирам за нормално да те мамят и клатят, ако разбираш от коли, но се правиш на тарикат както е в случая.

- Pokerstars
- Автомобил: Audi A4 B7
- Двигател: 2006
Никога не съм си позволявал,но в случая темата е за ключ,а повечето "писатели" в нея за предупреждение.Пак започна едно мерене на пи*ки,заплахи за линч,еб@не и какво ли не.Този форум не е ли за взаимопомощ?
п.п.За пореден път се убеждавам,че някои само чакат такава тема и...се почва голямото изхвърляне.Айде нема нужда.
п.п.За пореден път се убеждавам,че някои само чакат такава тема и...се почва голямото изхвърляне.Айде нема нужда.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре че дойде ти за да ни го изясниш.
Не защитавам никой, както криво ме разбраха повечето, който чакат да скачат за нещо.
Просто кой каквото посее, това жъне.
Айде лека.
Не защитавам никой, както криво ме разбраха повечето, който чакат да скачат за нещо.
Айде лека.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Трябвало е да напълниш главата на "майстора" със изненади.
Що не му каза я завърти пак и да закачиш буксата и като запали да го подкараш със шутове да обясни как умрялата помпа и комутатора възкръснаха.
Що не му каза я завърти пак и да закачиш буксата и като запали да го подкараш със шутове да обясни как умрялата помпа и комутатора възкръснаха.
- rosi17go
- Автомобил:
- Двигател:
Има и коректни хора. Преди 2-3 дена бях закъсала със шкодата до с Лозен. Мъжа ми ме отсвири, каза че не ноже да дойде.
Само като отворих капака и след 5 мин спряха две момчета с пикапче за носене на дограма. Смениха ми едно бушонче и колата запали. Исках да си платя, но те даже не искаха да чуят
Само като отворих капака и след 5 мин спряха две момчета с пикапче за носене на дограма. Смениха ми едно бушонче и колата запали. Исках да си платя, но те даже не искаха да чуят

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Pokerstars написа:Никога не съм си позволявал,но в случая темата е за ключ,а повечето "писатели" в нея за предупреждение.Пак започна едно мерене на пи*ки,заплахи за линч,еб@не и какво ли не.Този форум не е ли за взаимопомощ?
Темата не е за ключ ! Трябва хората да видят какви мародери обикалят по пътищата за да се пазят от тях и не им позволяват да им пипат колите.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ebemti66 написа:Добре че дойде ти за да ни го изясниш.
Айде лека.
Ебемти ,каквото пося това пожъна
ebemti66 написа:Онзи който си прави т@шаци с хората е за идиоти на пътя.
В тия гладни времена какво очаква от отсрещната страна ? Все пак всеки се чуди как да изкара 5 лева, аз не обвинявам "майсторчето".
Все пак това майсторче никой не го е викал ,нали?И не е до гладните времена щото тия фокуси ги прилагат от комунистическо време още...
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
vasstop написа:Голфъре, Голфъреее, ела си прибери Раята, че явно нарицателното не е случайно..ebemti66 написа:Намирам за нормално да те мамят и клатят, ако разбираш от коли, но се правиш на тарикат както е в случая.![]()
![]()
тука съм

Върни се в “ОФФ-Топик - други”