passat B5 присаждане на автопилот (темпомат) как ?
Re: Присаждане на автопилот(Темпомат) на passat B5?как ?
Даже да ни излезе по 50 60 70 лева всичко аз съм навит. Моя номер е 0883 365 290  

- 
				toshkov81
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
когато прецените аз съм на линия, казвате и идвам.

basss и  аз,нека сега се включи и дригия колега и сме готови

Много се каните момчета, аз вече съм с темпомат, само че оригинален, вярно много ми излезе, но си е с оригинално лостче и стана бързо тука в Добрич.
ПС благодаря на колегата Тошков за отделеното внимание по телефона (много точен човек, евала!)

ПС благодаря на колегата Тошков за отделеното внимание по телефона (много точен човек, евала!)
- joritoto
- Автомобил: VW PASSAT 5.5
- Двигател: AVF 2001
Е хайде и аз да се похваля с темпоматирането на пасатко.  

Днес бях до Пазарджик и колегата toshkov81 свърши перфектно цялата работа. Даже при пробата тъй като лично той караше каляската, сам усети, че е обърнал местата на двете жички които влизат при кутията с релетата под чистачката. Веднага обратно и за няма 10 минути стана както трябва. Да знаете какъв кеф е това ТЕМПОМАТ - умно са го измислили!! Оттам по Тракията до София се чудех къде да си навра десния крак
  свърши перфектно цялата работа. Даже при пробата тъй като лично той караше каляската, сам усети, че е обърнал местата на двете жички които влизат при кутията с релетата под чистачката. Веднага обратно и за няма 10 минути стана както трябва. Да знаете какъв кеф е това ТЕМПОМАТ - умно са го измислили!! Оттам по Тракията до София се чудех къде да си навра десния крак   
   . Само четири пъти за цяла магистрала
 . Само четири пъти за цяла магистрала   се наложи да намалявам за да дам път на бързаците а след това ц-к и скоростта е отново същата. Даже по Цариградско дум на 80 км/ч и кефти средна лента, кеф ти лява.
 се наложи да намалявам за да дам път на бързаците а след това ц-к и скоростта е отново същата. Даже по Цариградско дум на 80 км/ч и кефти средна лента, кеф ти лява. 
Голямо благодарско на toshkov81 - благодаря ти Жоре 

Днес бях до Пазарджик и колегата toshkov81
 свърши перфектно цялата работа. Даже при пробата тъй като лично той караше каляската, сам усети, че е обърнал местата на двете жички които влизат при кутията с релетата под чистачката. Веднага обратно и за няма 10 минути стана както трябва. Да знаете какъв кеф е това ТЕМПОМАТ - умно са го измислили!! Оттам по Тракията до София се чудех къде да си навра десния крак
   . Само четири пъти за цяла магистрала
 . Само четири пъти за цяла магистрала   се наложи да намалявам за да дам път на бързаците а след това ц-к и скоростта е отново същата. Даже по Цариградско дум на 80 км/ч и кефти средна лента, кеф ти лява.
 се наложи да намалявам за да дам път на бързаците а след това ц-к и скоростта е отново същата. Даже по Цариградско дум на 80 км/ч и кефти средна лента, кеф ти лява. Голямо благодарско на toshkov81 - благодаря ти Жоре

- 
				toshkov81
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря колеги, радвам се че съм помогнал.

- 
				kaloyan8510
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Имам Пасат 5.5 с 1.8Т мотор. Искам да си сложа темпомат и смятам да сложа оригинално лостче. Бихте ли ми помогнали за каталожния номер на лостчето с вграден темпомат. Един приятел ми даде следния номер - 1J0953513, което е оригинално лостче. Лошото е, че от другия приятел, който поръчва части от Дания, този каталожен номер е недоставим. Той ми даде два номера, които са доставими. Моля, помогнете кой е правилният лост за мойта кола. Мерси предварително.
1. 1K0953513A
2. 8L0953513J

Имам Пасат 5.5 с 1.8Т мотор. Искам да си сложа темпомат и смятам да сложа оригинално лостче. Бихте ли ми помогнали за каталожния номер на лостчето с вграден темпомат. Един приятел ми даде следния номер - 1J0953513, което е оригинално лостче. Лошото е, че от другия приятел, който поръчва части от Дания, този каталожен номер е недоставим. Той ми даде два номера, които са доставими. Моля, помогнете кой е правилният лост за мойта кола. Мерси предварително.
1. 1K0953513A
2. 8L0953513J
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
При мен се постави лост номер 2 (8L0953513JІ)
......това е нашата ръчка

......това е нашата ръчка

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
1J0953513 с новият модел лостче. 
8L0953513J е старото лостче, с което също не би трябвало да има проблем. Ето в тази тема е обяснено доста подробно
viewtopic.php?f=6&t=36194&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82+%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82&start=75

8L0953513J е старото лостче, с което също не би трябвало да има проблем. Ето в тази тема е обяснено доста подробно
viewtopic.php?f=6&t=36194&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82+%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82&start=75
- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, някой знае ли дали Пасат Б5 1,6 ADP двигател е с електронна газ или с жило на газта? Благодаря предварително

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Вдигни капака и ще видиш сам. Ако до дроселовата клапа има жило, значи не е с електронна газ, ако няма жило, значи е с електронна газ.

- 
				andrey_hr
- Автомобил:
- Двигател:
Някой може ли да ми прати на лично ГСМ на toshkov81, че му писах, ама нещо не влиза във форума тези дни, а имам път към пазарджик и искам да си update-на пасчо   .
 .  

.
 .  
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
andrey_hr написа:Някой може ли да ми прати на лично ГСМ на toshkov81, че му писах, ама нещо не влиза във форума тези дни, а имам път към пазарджик и искам да си update-на пасчо.
А темата по-горе чете ли?
http://audibg.com/forum/index.php?showt ... try1527416
- 
				andrey_hr
- Автомобил:
- Двигател:
Преди малко говорех с него и цената е 40лв вече, лошото е че вече няма лосчета и трябва всеки да си го търси.