най-добрата халогенна крушка?!
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Снощи си направих малък експеримент в мокрото и мъглата.
Първо на късите бях с Осрам НБ, после ги размених с Филипсите екстрем вижън, които пък бяха на дългите дотогава.
Филипса свети малко по-жълто от Осрама, но не по-слабо и в тези зимни условия, с мокър асфалт,мъгла са по-добрият избор.
Найдбрейкъра на мокро леко изчезват,с Филипса се вижда по-добре, разликата не е голяма, но я има!
П.П. Беше писано, но някой може ли да предложи качествена крушка жълта за фарове за мъгла, чух че Осрам имали ...
Първо на късите бях с Осрам НБ, после ги размених с Филипсите екстрем вижън, които пък бяха на дългите дотогава.
Филипса свети малко по-жълто от Осрама, но не по-слабо и в тези зимни условия, с мокър асфалт,мъгла са по-добрият избор.
Найдбрейкъра на мокро леко изчезват,с Филипса се вижда по-добре, разликата не е голяма, но я има!
П.П. Беше писано, но някой може ли да предложи качествена крушка жълта за фарове за мъгла, чух че Осрам имали ...
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
на Osram all season но не ми се виждат достатъчно жълти май най-добрите са hella yellowstar те са 80W но с доставка от ebay идват доста скъпоJC написа:П.П. Беше писано, но някой може ли да предложи качествена крушка жълта за фарове за мъгла, чух че Осрам имали ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:на Osram all season но не ми се виждат достатъчно жълти май най-добрите са hella yellowstar те са 80W но с доставка от ebay идват доста скъпоJC написа:П.П. Беше писано, но някой може ли да предложи качествена крушка жълта за фарове за мъгла, чух че Осрам имали ...
55W пише, че са ако са тези: http://www.ebay.com/itm/Hella-H83115011 ... 564733cebc
ПП. Явно зависи от цокъла H3-ката е 85W : http://www.ebay.com/itm/Hella-Yellow-St ... 4cfc2f261e
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доста добър вариант за Н3 е NARVA AZZURRO. Изпитано цена-качество-светене в мъгла.Обаче отенъка е бая жълтичък
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Evil_Master написа:Доста добър вариант за Н3 е NARVA AZZURRO. Изпитано цена-качество-светене в мъгла.Обаче отенъка е бая жълтичък
Интересно, защото името на крушката твърди, че свети синьо.
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още по-интересно става като идеш да я видиш в магазин където я предлагат и се окаже, че е с жълтичък отенък.Направо странна история да не повярва човек, ама факт и честно казано добре свети но за халоген, повтарям халоген.Не , че за къси не става ама ефекта с хубава къса светлина и тоя модел Н3 е невероятен, особено в мъгливо време и мокър асфалт, най вече на чер мокър асфалт.
п.п. не ми се заиграва да търся линк за това подавам тоя, на който има снимка как свети и снимка на крушката и кутииката, за да не стават недоразумения естествено http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=31184&st=40
п.п. не ми се заиграва да търся линк за това подавам тоя, на който има снимка как свети и снимка на крушката и кутииката, за да не стават недоразумения естествено http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=31184&st=40
- basketplayer
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8 1995
Вчера сложих BOSCH Plus 90 и съм много доволен!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Osram Night Breaker+ H7 пълно разочарование,
Osram Night Breaker+ H1 доволен съм от тях.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
lyuboo написа:Osram Night Breaker+ H7 пълно разочарование,
Що ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сашо Белята написа:lyuboo написа:Osram Night Breaker+ H7 пълно разочарование,
Що ?
Ами не свети както очаквах Н7-цата на късите. Старите Осрамки (обикновени за 10-тина лв/бр) светят по добре като че ли.Вече гледам за едно ксенонче на късите. Ако някой има интерес за Осрама да свира, може да се разберем нещо. Иначе дългите Н1 цепят мрака.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
lyuboo написа:Сашо Белята написа:lyuboo написа:Osram Night Breaker+ H7 пълно разочарование,
Що ?
Ами не свети както очаквах Н7-цата на късите. Старите Осрамки (обикновени за 10-тина лв/бр) светят по добре като че ли.Вече гледам за едно ксенонче на късите. Ако някой има интерес за Осрама да свира, може да се разберем нещо. Иначе дългите Н1 цепят мрака.
за каква кола говорим колега. Виж може да е от тока. Ако не стига до цокала 12в заеби да светат добре. Виж за отечки нещо. Иначе аз съм карал с Н7 на Осрам Кул Блуе и мн доволен бях ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сашо Белята написа:lyuboo написа:Сашо Белята написа:lyuboo написа:Osram Night Breaker+ H7 пълно разочарование,
Що ?
за каква кола говорим колега. Виж може да е от тока. Ако не стига до цокала 12в заеби да светат добре. Виж за отечки нещо. Иначе аз съм карал с Н7 на Осрам Кул Блуе и мн доволен бях ....
Става въпрос за Алфа Ромео 156. Тока си е в нормите, даже вчера се оборудвах и с нов акумулатор. Остане ли ми малко време ще ги човъркам пак, да видя да не би нещо да не съм ги сложил както трябва.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Вчера си взех от Метро две крушки Osram Night Breaker+ H7. Цената там е 18 лв. бройката. Сложих ги на късите светлини. Замених старите крушки на късите които са на поне две години. Едната беше Осрам с удължен живот, другата неква китайка. Не забелязвам разлика с новите и старите крушки. Фаровете на Пежото светят еднакво добре и със старите и с новите крушки. Май е малко прехвален този Night Breaker 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Снощи с един приятел си мерихме .... крушките. Той е с НБ+, а аз с Kул Блу. Единодушно решихме, че няма кой знае каква видима разлика. Може и да грешим, но поне така изглежда от страни.