Здравейте колеги аз съм студент със специалност телекомуникационни технологии и ми зададоха самостоятелна работа по дисциплината токозахранващи устроиства на тема химични токоизточници(акумулатори)тя се състои от няколко точки с първите се справям но с последните две удрям на камък.дали няма някои добре запознат с устроиство и схеми на свързване на акумулатори?утре ще кача точното задание и ще съм много благодарен ако някои удари едно рамо че от доста време рова из какви ли не сайтове и нищо.
golfmaniak666 написа:от доста време рова из какви ли не сайтове и нищо.
Днешните студенти забравят, че освен WWW има и книги. От София си, имаш големи възможности за достъп до техническа литература, отиди в библиотека и ще намериш куп информация. Ако те мързи - pomagalo.com
въпросите на работата са 1-Преглед и сравнение на характеристиките на NiCd,Li-lon,Li-pol акумулаторни батерии. 2-Остовни характеристики на Li-lon и Li-pol 3-Схеми и функции на контролери за Li-lon и Li-pol батерии за мобилни телефони. 4-Ключов стабилизатор.Приложение в контролер за Li-lon батерии.Принцип на действие.
разходих се до библиотеката на техническия университет и след 3-4 часа писане и четене съм готов.благодаря на всички колега които се опитаха да помогнат.