Впечатления за новия TOUAREG

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Впечатления за новия TOUAREG

Мнениеот eos » Вто 20 дек 2011 21:26

Искам да питам за системата Coming home/Leaving home-При отключване няма проблеми-с натискане на копчето за отключване на вратите, фаровете и стоповете светват. При заключване обаче-нищо, само прибира огледалата. В менюто на борда са отметнати и двете опции и за coming и за leaving, светлините са на Ауто..Къде бъркам, че нещо ме дразни? :evil:

Потребителски аватар
Лукавия
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Лукавия » Чет 29 дек 2011 23:03

Значи на новите мисля след 2008 или 2009 година вече тази функция е сменена и сега е тъй наречената от мен и колегите морталити комбинация за Mortal Combat mhihi
Така първо фаровете на ауто, 2ро гасиш мотора, натискаш светкавица ( светлинен клаксон - демек единично мигване на дългите) слизаш и заключваш и воала - Coming home светлини. :banghead:
следващия път си прочети книжката :mrgreen:
И не се карайте на хората в сервиза, че това е малоумно и не можело така да бъди ... ами може mhihi

harlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harlova » Пет 30 дек 2011 20:52

Ееее да то си трябва висше образование за да се налсадиш на тази екстра... Трябвало е по простичко да го измислят според мен :)

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Нед 15 яну 2012 18:06

Лукавия написа:Значи на новите мисля след 2008 или 2009 година вече тази функция е сменена и сега е тъй наречената от мен и колегите морталити комбинация за Mortal Combat mhihi
Така първо фаровете на ауто, 2ро гасиш мотора, натискаш светкавица ( светлинен клаксон - демек единично мигване на дългите) слизаш и заключваш и воала - Coming home светлини. :banghead:
следващия път си прочети книжката :mrgreen:
И не се карайте на хората в сервиза, че това е малоумно и не можело така да бъди ... ами може mhihi

Мерси колега, вярно си е Mortal Combat, а основната "книжка" е 616 страници mhihi

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”