Впечатления за новия TOUAREG
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Впечатления за новия TOUAREG
Искам да питам за системата Coming home/Leaving home-При отключване няма проблеми-с натискане на копчето за отключване на вратите, фаровете и стоповете светват. При заключване обаче-нищо, само прибира огледалата. В менюто на борда са отметнати и двете опции и за coming и за leaving, светлините са на Ауто..Къде бъркам, че нещо ме дразни? 

Значи на новите мисля след 2008 или 2009 година вече тази функция е сменена и сега е тъй наречената от мен и колегите морталити комбинация за Mortal Combat
Така първо фаровете на ауто, 2ро гасиш мотора, натискаш светкавица ( светлинен клаксон - демек единично мигване на дългите) слизаш и заключваш и воала - Coming home светлини.
следващия път си прочети книжката
И не се карайте на хората в сервиза, че това е малоумно и не можело така да бъди ... ами може

Така първо фаровете на ауто, 2ро гасиш мотора, натискаш светкавица ( светлинен клаксон - демек единично мигване на дългите) слизаш и заключваш и воала - Coming home светлини.

следващия път си прочети книжката

И не се карайте на хората в сервиза, че това е малоумно и не можело така да бъди ... ами може

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ееее да то си трябва висше образование за да се налсадиш на тази екстра... Трябвало е по простичко да го измислят според мен 

- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лукавия написа:Значи на новите мисля след 2008 или 2009 година вече тази функция е сменена и сега е тъй наречената от мен и колегите морталити комбинация за Mortal Combat![]()
Така първо фаровете на ауто, 2ро гасиш мотора, натискаш светкавица ( светлинен клаксон - демек единично мигване на дългите) слизаш и заключваш и воала - Coming home светлини.![]()
следващия път си прочети книжката![]()
Мерси колега, вярно си е Mortal Combat, а основната "книжка" е 616 страници

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”