Купих си и 3те кори от автосклад. За страничните кори тогава имаха 2 модела, препоръчаха ми модела от по-дебела пластмаса - имали повече опит с него, а и пасваше по-добре. Средната кора я взех голяма - модела за дизел.
Този тип кора освен от мръсотията предпазва и от по-леки удари. Друг плюс е, че с нея колата загрява по-бързо.
Метална кора по форумите се продава за солидна сума. Чувал съм от няколко места за по-нормални цени, но и там има някаква игра. Хора купували преди години ми казват една цена, друг ми прави прясна оферта, но на двойна цена... ще видим какво ще излезе от тази работа.
кора под двигателя голф 4
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: кора под двигателя голф 4
Дойде време и аз да си купувам че моята вече се потроши, а за метална даже и не съм си и помислял гледах на едно място как ги слагат и такива напасвания правят.. заварят се шпилки за купето да има как да се държи кората, а ве голяма занимавка е.
- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Haralampi написа:
Аз нямам кора (извън стандартната малка отпред) но не съм имал и никакъв проблем... не виждам от какво може да ме предпази такава.
Примерно в пистовия ремък се зацепват песачинки и камачета даже ...
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
и аз нямам никаква кора, даже липсват и страничните, но съм решил да ги слагам всичките, че едно че много трудно загрява колата, та и много се цапа двигателя. Всичкия прахоляк се качва на пластмасовия капак.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”