Passat CC ходова част и ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat CC ходова част и ...
Добър вечер, имам намерение да си закупя този автомобил все още се двуомя дали нов или втора ръка , но въпросът ми е свързан с ходовата част на автомобила ? Чупят ли се много , издържа ли нашите пътища този вариант на VW ? Благодаря Ви, предварително ...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Passat CC ходова част и ...
Ако окачването те притеснява, значи нямаш проблем с купуването на този автомобил. Окачването е на ниво, не е проблемна част от този автомобил. След 2005 година при Пасат отново се залага на стоманено окачване, което е една идея по-издръжливо и по-евтино за поддръжка от предходното при Пасат Б 5 и 5.5 алуминиево.
Дали нов или втора ръка зависи от бюджета и виждането ти за тези неща.
Дали нов или втора ръка зависи от бюджета и виждането ти за тези неща.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Определено вземи втора ръка.Няма смисъл да набиваш пари.Една кола на 2-3 години и на 70-80хиляди км. е като нова релано,стига да е карана нормално ,и струва 1/2 до 2/3 от цената на чисто нова.Дри да правиш ремонти какви ще са тези ремонти на цената на половин кола.Ще си вземеш ако трябва чисто нов двигател.Стига даняма външни забележки взимай втора ръка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно ли е , че автоматичните скоростни кутии са доста проблем на Фолксваген ? Препоръчаха ми ръчна скоростна кутия, ако ще си купувам ?
Притеснява ме също , че ще е тясно отзад , и отделно с 2 места само .... За пасат 7 какви отзиви сте чували ?
Притеснява ме също , че ще е тясно отзад , и отделно с 2 места само .... За пасат 7 какви отзиви сте чували ?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ето за В7 прекрасно инфо!
viewtopic.php?f=6&t=284592
За новите скоростни кутии също има доста коментирано
Разровете се с Търсачката
viewtopic.php?f=6&t=284592
За новите скоростни кутии също има доста коментирано
Разровете се с Търсачката
-
- Автомобил:
- Двигател:
А дизеловите мотори на VW разбрах че са доста несполучливи ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ееее , признах те!Велик !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво искаш да кажеш в частен случай 2.0 тди 170 коня Комън Рейл двигателите как са ?
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
В този форум няма кой да те вземе на сериозно с изказвания от типа "чух..".
Покупката на кола е една идея по-сериозна от ежедневните и е редно да отделиш малко внимание и да почетеш.
DSG се казва автомата на тези коли.
Има теми много за него във форума.
Дизел раздел има тук - разгледай.
За допълнително търсене има google:
DSG VW problem - за четене, колкото искаш
Passat CC diesel engine problem - пак
etc.
Покупката на кола е една идея по-сериозна от ежедневните и е редно да отделиш малко внимание и да почетеш.
DSG се казва автомата на тези коли.
Има теми много за него във форума.
Дизел раздел има тук - разгледай.
За допълнително търсене има google:
DSG VW problem - за четене, колкото искаш
Passat CC diesel engine problem - пак
etc.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Vlado Georgiev написа:Какво искаш да кажеш в частен случай 2.0 тди 170 коня Комън Рейл двигателите как са ?
Немога да кажа за 2,0 170к.с двигателя (понеже нямам такъв и нямам наблюдение въпреки ,че в Бг и да нямат наблюдение
всичките говорят ...)мога да кажа за 2,0 140 к.с. ,че е много пъргав за това купе като основен проблем
абсолютно при всички имат проблем с дюзите те са пиезокристал и често
изгарят скъпи са доста абсолютно всички познати приятели който познавам с 2,0 140 к.с. (пасат голф джета )
имаха тоя проблем ...
Окачването е добро всичко останало си идва с времето като го купиш Пасат СС е красив ...
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
passat123 написа:Vlado Georgiev написа:Какво искаш да кажеш в частен случай 2.0 тди 170 коня Комън Рейл двигателите как са ?
Немога да кажа за 2,0 170к.с двигателя (понеже нямам такъв и нямам наблюдение въпреки ,че в Бг и да нямат наблюдение
всичките говорят ...)мога да кажа за 2,0 140 к.с. ,че е много пъргав за това купе като основен проблем
абсолютно при всички имат проблем с дюзите те са пиезокристал и често
изгарят скъпи са доста абсолютно всички познати приятели който познавам с 2,0 140 к.с. (пасат голф джета )
имаха тоя проблем ...
Окачването е добро всичко останало си идва с времето като го купиш Пасат СС е красив ...
Аз не съм
- Alex_Heat
- Автомобил: Audi TT
- Двигател: 1.8T
Аз също съм се заглеждал по този автомобил, но все още не ми е в бюджета. Аз съм на мнение, че ако ще е дизел, то трябва да му се сипва само най-хубавата нафта, защото дюзите просто изгарят при по-обикновена. Ако питаш мен лично аз бих заложил на 2 литровия турбо бензин с 200 коня,(вече с 211 от тази година)при когото няма тън мън. Само бензин да му сипваш и хубаво масло се иска.
П.С. Ако ще е нов автомобила, то изчакай фейслифта на модела, който ще се появи най-късно до пролетта на 2012.
П.С. Ако ще е нов автомобила, то изчакай фейслифта на модела, който ще се появи най-късно до пролетта на 2012.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Alex_Heat написа:Аз също съм се заглеждал по този автомобил, но все още не ми е в бюджета. Аз съм на мнение, че ако ще е дизел, то трябва да му се сипва само най-хубавата нафта, защото дюзите просто изгарят при по-обикновена. Ако питаш мен лично аз бих заложил на 2 литровия турбо бензин с 200 коня,(вече с 211 от тази година)при когото няма тън мън. Само бензин да му сипваш и хубаво масло се иска.
Мисля ,че новия феистлисфт на модела СС е този
http://www.automedia.bg/news/article_14794.html
http://www.rs-auto.bg/news/article/1557 ... 1%82-live/