толерантност разбира се.Винаги се старая да бъда толерантен за каквото и да е.Ако щеш и някой в колоната на светофара,който се престроява постоянно винаги го пускам стига да е дал мигач.Въпреки че съм убеден че не всеки бърза и не всеки е на зор,но поне като даде мигач това е някакво отношение към останалите в движението.
за магистралата казваш изчакай тези ,които летят.еми ако се виждат чакаш.колко ти е видимостта назад..примерно километър.ако някой кара с 200 този километър го минава за под 20 секунди.ако аз изпреварвам два тира ,които примерно са дълги 50 метра с разстоянието между тях със 130,а те се движат със 120 ми трябва пффф близо 3 метра в секунда пак около 20 секунди и този вече ме вижда и святка защото трябва да намали.еми добре какво да направя колата ми е слаба смъкнал съм една предавка ,газта до пода и колкото може карам.все си мисля че като се движа с максималната скорост никой няма право да има морални и каквито и да е претенции спрямо мен.който иска да бърза да бърза стига да е разумно.как един път не видях някой с обикновенна кола да му се е наложило да бърза,а все разни мюнхенски котори и незнайни сув-ове.и точно защото трянва да има толерантност тоя пича трябва да си каже "абе чай да намаля тука човека да си изпревари и си карам" забравил е май увисналия голф с лепенката газ на баща му как върви на магистрала,тоест как не върви.сега разбирам някой да се лепне със 100 в лявата лента ,тогава да като не може колата не дей се мъчи,но щом колата е вдигнала 130 или 140 или колкото е скоростта е тъпо някой да ти святка.
един път го срещнах на една бензиностанция един такъв с една х6-ца святкаш и спрях зад него на криво,пича си седи вътре си сърба някакво сокче по ланци и къс ръкав зимата и му казах че му давам голфа да кара ,а аз зад него с неговата кола да светкам и той да се мъчи да пробие пода от натискане на газта.и тоя ме гледа и само вика премести колата МОЛЯ ТЕ че трябва да вървя и се прави че не знае за какво му говоря...