Пробвай ъпдейт с Ови суит, но едва ли ще стане, по вероятно е със смяна на продуктовия код с такъв от телефон произведен за БГ с бг меню, и тогава да се направи ъпдейт! Продуктовия код се сменя лесно, тук има доста инфо - http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=113
Накрая да ни зарадват и нас ... 20 готини и безплатни игри за N8 и компания... гадното е, че сега се мъъъча да дърпам инсталационни фаилове по 160 МБ през Wi-Fi...
Да споделя радостта си, качиха Симбиан Анна и от 2 седмици съм с нея вече - супер е, ама сега иде да чакаме Бел, но както и да е (вече би трябвало да я има за почти всички продуктови кодове). Който не го е минал ъпдейта е препоръчително да го направи, доста положителни неща има, но все пак има и още какво да се желае...
Според мен няма как през няколко месеца да преименуват Симиан-а, защото след Бел идва Карла и Дона и тогава какво? За съжаление все още чакаме Бел и е толкова тегаво с това отлагане, че... Вярно с този ъпдейт ще догонят малко другите, ама поне внуците ми дано доживеят
"По-важното за притежателите на смартфони от серията N8, E7, X7 и други устройства, които са базирани на тази платформа е, че новата версия ще бъде налична през февруари 2012 г."
Аз си намерих Белле и съм много доволен от него,телефона няма нищо общо като работа,бързина и каквото се сетите сравнение с "Анна" или предишната версия.
Белле къстъм фирмуер си сложих на "The One" на който всичко си работи перфектно,навигаци(оВи) камери програми всичко.
Като върл привърженик на Нокиа вече се сдобих и с N9. Някакви предложения за интересни приложения за него? Като начало мога да кажа,че няма нищо общо с N8 и другите стари Нокии. Все още го разучавам,но е доста интересен.
Поздравления колега за Н9-ката, и на мен ми харесва много, дори повече от Н8-цата ми (за програми не мога да ти помогна колега с конкретен сайт, иначе предполагам, че по руските сайтове ще има за него).