Искрящо розов цвят
Re: Искрящо розов цвят
колега, сред всичките оффтопици имаше няколко които бяха според мен в правилната насока, а именно, че джантите ти са малки за да изглежда добре оцветен борд или център, ако си решил твърдо да боядисваш - боядисай ги целите.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:

Сега "гей" ли е?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
абе аз дето съм луд и шарен, розаво е малко прекалено(за тази кола говоря) 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
kokobraiz написа:
Сега "гей" ли е?
Точно щях да кажа ,че в Русе има голф с такива джанти и ето го и него

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Най-евтин вариянт - спрей от БАУМАКС на фирмата Black. Спрея струва 12лв. боята е матова, като стои много добре когато изсъхне, има много добра покривност и е издържлива. Има няколко вида розово

Тези джанти са боядисвани с такъв спрей

Тези джанти са боядисвани с такъв спрей

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Toва е graffiti спрей и е марка Montana,а серията е Black.Покривноста и налягането нямат нищо общо със спрейчетата от 5-6лв. 

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Нарочно изчаках да видя какви ще са отзивите на колегите и разбира се розовия цвят се свърза с гейовете.
Моето мнение е, че цвета е много луд, раздвижва много визията на колата и определено е начин да се отличиш от масата на полираните джанти( не че тях не ги харесвам, напротив).
Из нашия град имаше черна астра Н със 17ки розови, останаха ми очите......
По тая логиката колегите с Арлекините и те трябва да са от другата страна на бариерата ама не е така и хората им се кефят.
Успех, колега и искам да видя резултата като си готов.
Ето и едно предложение от мен

Моето мнение е, че цвета е много луд, раздвижва много визията на колата и определено е начин да се отличиш от масата на полираните джанти( не че тях не ги харесвам, напротив).
Из нашия град имаше черна астра Н със 17ки розови, останаха ми очите......

По тая логиката колегите с Арлекините и те трябва да са от другата страна на бариерата ама не е така и хората им се кефят.
Успех, колега и искам да видя резултата като си готов.

Ето и едно предложение от мен

- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Три страници за нещо, което беше модерно в началото на века? За бога, братя, кому е нужно това?
На силна кола и дилдо да монтираш отпред, пак ще и отива. Че и лепенка с дъгата да залепиш (емблемата на обратнюгите) пак ще си железен.
На силна кола и дилдо да монтираш отпред, пак ще и отива. Че и лепенка с дъгата да залепиш (емблемата на обратнюгите) пак ще си железен.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
stanyoo написа:Все още се колебая между два варианта - розова среда или розов кант външен.![]()
Понеже съм с 2-те си ръце ЗА различното,и най - вече собствения стил,ти казвам,че ако бях аз щях да ги пръсна средите в тоя цвят,пък нека да съм гей,важното е да направиш колата си така,че на теб да ти прави удоволсвтие да я гледаш караш чупиш или каквото ти е кеф.
Колкото до това какво караш,било то френско японско,или пък каквото и да е,това няма значение,След като си се обърнал за съвет в този форум,това може да говори само добро за нас,именно затова ще ги казжа така
Нека да не ставаме като тунинг.бг!
Колега,мисля ,че събра достатъчно мнения и съвети,били те положителни или отрицателни.От тук вече избора е изцяло твой.Аз все пак искам да покажеш снимка когато направиш нещо,без значение какво
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
набора по горе ми взе думите.И аз имам едни джанти тук и ако ми се размести центровката хич няма да се замисля дали да не ги напръскам розови.За пример имам едно момче в Стара Загора с бяла голф 2 с лилав ATS CUP.Това му е ежедневката и мислиш ли че се съобразява с хорското мнение.Важното е него да си го кефи.

Преди време и аз бях луднал за розови джанти и бял борд.

Преди време и аз бях луднал за розови джанти и бял борд.

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за последните положителни мнения в темата, най-вече се покланям пред коментара на vackooo. Радвах се, че в този форум се цени хубавото и поддържаното, независимо от марката и продължавам да си държа на мнението, че е така.
FreeSoul: Всичко, което си написал е вярно. Благодаря за коментара, гоУЕм си!
Stefan: Благодаря за нужната информация. Ще търся такъв спрей, попаденията които сте направили са повече от перфектни.
Ще кача снимки, когато започна.
FreeSoul: Всичко, което си написал е вярно. Благодаря за коментара, гоУЕм си!

Stefan: Благодаря за нужната информация. Ще търся такъв спрей, попаденията които сте направили са повече от перфектни.
Ще кача снимки, когато започна.

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
dinkonikolaev написа:
И аз се замислях дали да не пръсна моите стоманенки за зимата в същия цвят или малко по- тъмен, но не знаех как ще се върже на сивото и се отказах. А и вече е късно, заваля сняг и няма как да слагам летите. Ще си ги карам черни тая зима.
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
stanyoo написа:Благодаря за последните положителни мнения в темата
Аре пръцкай ги с някакъв спрей тия тенекета и да се приключва, шеей и зора...

П.С.:

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако малко беше следил темата щеше да разбереш, че не са "тенекета"
Пък и не става така да купя спрея и да ги "пръцкам"
Идеално искам да смъкна старата боя, да се китнат където е нужно и тогава "пръцкането"
Пък и не става така да купя спрея и да ги "пръцкам"
Идеално искам да смъкна старата боя, да се китнат където е нужно и тогава "пръцкането"