Заминам преден амортисьор

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Заминам преден амортисьор

Мнениеот mania » Чет 22 дек 2011 20:08

Колеги, интересува ме може ли отишъл амортисьор да прецака нещо по ходовата част. Мн сериозно пука при тръгване и спиране и тези дни ще го сменям, интересува ме принципно може ли да прецака нещо друго. Един приятел днеска ми го разправяше, но аз не виждам кво би могъл да развали... все пак обира вибрациите. В дългосрочен план може би, но не и скоро.

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Re: Заминам преден амортисьор

Мнениеот i.e.i » Чет 22 дек 2011 20:31

Колата незнам(най- много петна по гумата),но за водача е сигурно,особено този сезон.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Заминам преден амортисьор

Мнениеот emo-gar » Пет 23 дек 2011 19:30

Карал съм с блокирал от студ преден амортисьор,нищо не пука,само става неестествено "спортна" и отскача през дупките.Карал съм с напълно изгнила "чашка" на заден амортисьор-само дрънка на ламарина нещо отзад,карал съм със счупена навивка на предна пружина-без някакви усещания.И като капак с трите изброени едновременно....нищо не пука,но колата е нестабилна.В този аспект-виж носачи и тампони,шарнирни болтове,състояние на тампон-макферсън.И се сменят на "двойка" амовете,не като мен да го докараш-направо "четворка".Ако е нещо много на зор-имам някаква стара "двойка" предни..от 1.8 бензин Г3,последна грижа са,подарявам ги-Коледа е :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”