Търсих информация из нет-а за това BRC, но понеже едни хора я наричат "сонда", други "мултиклапан" и т.н. - нещо не мога да намеря резултати и търсенето ми не е ефективно.
Става въпрос за същия вид сонда BRC, на колата на мой колега и мисля, че е така откакто си е купил колата. Стрелката винаги седи на едно място и показва максимално пълна.
(не съм сигурен, но мисля че щом не работи показанието, не се знае дали работи и системата за изключване пълненето на 80% - и поне няколко пъти съм му обяснявал да пълни само от празно до определени литри, но не и "до горе" -> надявам се че спазва препоръките.)
Но все пак се чудя какво може да й е на сондата - предполагам, че трябва да се отвори и да се види, но реших преди това да попитам и тук.
(колата е от Италия, а там са специалисти всичките - ама не вярвам чак да са изтърбушили поплавъка, "за да не прави проблеми" ..;)
Имате ли идея какво точно може да й се е повредило - или някой с опит, който е имал същия проблем със същата сонда?
* При търсенето за BRC попаднах и на този интересен DIY материал - руснакът със същата сонда -
(1) как е поправил стрелката на индикатора да работи по-добре, като е подложил под нея една дребна сачмичка (- конструктивен недостатък на стрелката).
(2) как си е направил магнитен датчик с чип + индикация от 10 светодиода, за прецизно отчитане на нивото.
http://vwts.ru/forum/162143.htmlp.s. Някой има ли непотребна същата сонда, защото ако я отворим и се окаже, че трябва да й се смени някоя част, ще е по-добре да я имаме под ръка.

Показанието е винаги точно както на тази снимка, която съм взел от руснака.