Сивия Голф 3.5 изчистен тунинг New Face
- Mamaligar
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Сивия Голф 3.5 изчистен тунинг New Face
Няма брат. Всеки път си казвам няма вече, ама спирка няма, няма и да има. Тази кола ще продължава да се развива.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
и аз така си казвам всеки път 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Mamaligar написа:...Благодарение на колегата alpineсе здобих и с неободимите части да си направя голф 3.5
В момента сме на фаза всички части напаснати...
Много интересен проект колега,ще ми е интересно,а предполагам и на останалите колеги:Кои са необходимите части и как са напаснати? Предполага се,че частите са от Golf 3.5 Cabriolet...На пръв поглед разлики виждам в броните,предния капак,фаровете,маската,огледалата и арките на калниците.Има ли друго?Кои от тези части си сменил?Кои от заводските мк3 си преправил и как?На 100% ли мислиш да изкопираш визията на 3.5 /като изключим че е кабрио разбира се/ или наистина ще се напасва всичко?Фаровете еднакви ли са с тези на мк4?Това се сещам засега.Ще следя темата с интерес.

- bodil4o
- Автомобил:
- Двигател:
T.C.T. написа:Има ли друго?
Мисля, че и волана е от голф 4, както и стрелките на километража

- Mamaligar
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
T.C.T. написа:Mamaligar написа:...Благодарение на колегата alpineсе здобих и с неободимите части да си направя голф 3.5
Много интересен проект колега,ще ми е интересно,а предполагам и на останалите колеги:Кои са необходимите части и как са напаснати? Предполага се,че частите са от Golf 3.5 Cabriolet...На пръв поглед разлики виждам в броните,предния капак,фаровете,маската,огледалата и арките на калниците.Има ли друго?Кои от тези части си сменил?Кои от заводските мк3 си преправил и как?На 100% ли мислиш да изкопираш визията на 3.5 /като изключим че е кабрио разбира се/ или наистина ще се напасва всичко?Фаровете еднакви ли са с тези на мк4?Това се сещам засега.Ще следя темата с интерес.![]()
Реално исках всичко да се зглоби преди да бъдат боядисани. Нужните части са очиларка, калници, преден капак, гредата под бронята, самата броня, вентилатора със стойката. Калниците трябва да се удължът с около 7 сантиметра, иначе всичко друго си пасва без преправяне. Фаровете са си 4-кови, днеска ще се слагат и те за да се види цялостната визия. По принцип мисля задницата да си остане изцяло 3-кова поне засега само ще се изравни и боядиса задната броня в цвета на колата. Стоповете също ще се сменят с бялата Hella

- zarko pi
- Автомобил:
- Двигател:
ха ха ха батка то кола нема ти каса си сложил. газовата у касата ли е прибра.
нема такава идиотия

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
zarko pi написа:ха ха ха батка то кола нема ти каса си сложил. газовата у касата ли е прибра.нема такава идиотия
Колега изказваш се изключително неподготвен.Започни отначалото да прочетеш,какви усилия,средства и воля е дал за да постигне това.Аз не се познавам лично с него въпреки,че сме от един град.Но ти нямаш право да,оценяваш толкова години труд с думата ''идиотия''.Тук хората не се обиждат.Всеки може да обижда.......но какъв е смисълът от това.
Виж какво Колега Zarko Pi важното е да се усещаш.Защото ако не се усещаш се изтърваш.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
zarko pi написа:ха ха ха батка то кола нема ти каса си сложил. газовата у касата ли е прибра.нема такава идиотия
А ти кой беше дето и "гараж" немаш

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Браво за нервите, желанието и труда, който хвърляш по колата си
П.П поредния неграмотен хейтър...

П.П поредния неграмотен хейтър...
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Поздравления за работата досега по колата и успех с поставените цели! Замислял ли си се да минеш на 5x100? С новата предница и визия, мисля че едни джанти поршета ще му се впишат доста добре. Екзотиката ще е пълна 

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Подкрепям напълно картинката на Коко
Много интересен проект се очертава, дано в най скоро време да е готова колата

Много интересен проект се очертава, дано в най скоро време да е готова колата

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Mamaligar написа:T.C.T. написа:Mamaligar написа:...Благодарение на колегата alpineсе здобих и с неободимите части да си направя голф 3.5
Много интересен проект колега,ще ми е интересно,а предполагам и на останалите колеги:Кои са необходимите части и как са напаснати? Предполага се,че частите са от Golf 3.5 Cabriolet...На пръв поглед разлики виждам в броните,предния капак,фаровете,маската,огледалата и арките на калниците.Има ли друго?Кои от тези части си сменил?Кои от заводските мк3 си преправил и как?На 100% ли мислиш да изкопираш визията на 3.5 /като изключим че е кабрио разбира се/ или наистина ще се напасва всичко?Фаровете еднакви ли са с тези на мк4?Това се сещам засега.Ще следя темата с интерес.![]()
Реално исках всичко да се зглоби преди да бъдат боядисани. Нужните части са очиларка, калници, преден капак, гредата под бронята, самата броня, вентилатора със стойката. Калниците трябва да се удължът с около 7 сантиметра, иначе всичко друго си пасва без преправяне. Фаровете са си 4-кови, днеска ще се слагат и те за да се види цялостната визия. По принцип мисля задницата да си остане изцяло 3-кова поне засега само ще се изравни и боядиса задната броня в цвета на колата. Стоповете също ще се сменят с бялата Hellaвсе още не съм ги снимал. Колата се очаква да се боядиса четвъртък или петък, така че имайте търпение
Браво колега за идеята, очиларката е четворкова или такава от голф 3.5 кабрио или е еднаква за голф 4 и голф 3,5, казваш, че се удължават калниците със 7 сантиметра, за оригиналните калници на голф 3 ли става въпрос или за калници от четворка, по принцип, калниците на голф 4 май са различни от тези на фейслифта на голф 3,5, до колкото знам калниците на фейслифта са тройкови които приличат на четворкови, бронята четворкова ли е или и тя е от фейслифта, същия въпрос е и за капака както и за решетката, малко объркано се получи с въпросите които ти зададох, но предполагам ще се разберем!!!!!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
doaiena....всичко е от 3.5 доколкото знам аз.....
Мен по скоро ми е интересно как точно се удължават калниците с 7см...гледам че са търкани в предната част ако може малко по-подробно.
Мен по скоро ми е интересно как точно се удължават калниците с 7см...гледам че са търкани в предната част ако може малко по-подробно.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
ZeroCool написа:doaiena....всичко е от 3.5 доколкото знам аз.....
По-скоро, калниците от Голф 3.5 са с 7см по дълги напред, отколкото тези от 3