Мнения за домашно кино
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за домашно кино
Ясно е, че с външно захранване е по-неудобно, но е и по-сигурно - 100% ще работи. Ако вземеш малък диск е мого по-удобно, но и шансът да не ти работи коректно с телевизора е голям. Аз съм пробвал с различни дискове на различни телевизори и ... понякога не тръгва, понякога тръгва и след малко спира, понякога си работи цял живот и няма никакви грижи... Най-сигурно е да пробваш конкретен диск с конкретен телевизор.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Мнения за телевизор поне 42'

Поръчах си УТ30ката,отначало нямаше очила,чаках от Пловдив да дойдат,докато дойдат,тия глупаци продали телевизора.Днес тръгнах да поръчвам,приеха ми поръчката и сега ми се обаждат,че никъде в България,няма очила за 3Д,от този модел...А целта беше,покупката да стане преди 01.01.12,защото от Панасоник дават 5 години пълна гаранция...Пълни некадърници,нямам думи просто.
Дайте нови предложения ... Гледах някакви Филипси LCD,не бяха зле като картина.Търся нещо около 1100-1200 лв.Телевизора е за всекидневна,основно се гледа на Булсатком с ХД приемник,филми на блу-рей и над средната осветеност.Даже ще е срещу прозорец,но той е с алуминиева щора и перде.
- spartan4o
- Автомобил:
- Двигател:
Е купиха се телевизори...няколко даже. 
feikot все Самсунга,аз Филипса (7 серия) а средния е на един приятел.Самсунга е UE37D6510

feikot все Самсунга,аз Филипса (7 серия) а средния е на един приятел.Самсунга е UE37D6510
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Вече Самсунга е оборудван със система за домашно кино Sony dav dz 740,първоначалните впечатления са
да се стягат съседите...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”