Все пак всичко,което не ни убива,ни прави по-силни,така,че горе главата

morfei1 написа:по-тежки ПТП-та да няма
morfei1 написа:по-тежки ПТП-та да няма
Sashko_Trg написа:Де А знамгледам че е като стандартното
такива табла full fis ima li ?
Sashko_Trg написа:Че то ми изглежда като моетодай да взема и аз да си сложа такова тогава
става въпрос за целия екран посредата ??? Показва ти дали имаш отворена врата и разни други неща нали така ? Колега дали ще може да направи една услуга да направи няколко снимки да видя какво представлява ?
Aprilia написа:Да започвам с най-важният за мен елемент, таблото, взех табло от Голф4 големия фис посредата, дизел БЕЗ КАН. т.к моета кола е произведена през далечната 1997(първите 4-ки излезли на пазара) таблото не комуникира по кан шина с компа и за мен да сложа табло от Бора или друго от "модернити" табла нямаше как да стане, за това след МНООГО МНОГО дълго чакалене из немския ибей се сдобих с такова табло на скромната цена от 200 евро
Sashko_Trg написа:Че то ми изглежда като моетодай да взема и аз да си сложа такова тогава
става въпрос за целия екран посредата ??? Показва ти дали имаш отворена врата и разни други неща нали така ? Колега дали ще може да направи една услуга да направи няколко снимки да видя какво представлява ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта