Здравейте колеги и честита коледа.
Въпроса ми е следния .
Имам говорител Pioneer TS-W3001D4
Мисля да ползвам този усилвател... Lanzar VIBE 436
Относно кутията опитах да се оправя с Басс Бокс 6 , но за съжаление не успях или по точно давами чее по добрия вариянт е затворен обем с обем на кутията 28литра което ми се струва адски малка и от там ме навава на мисълта че няъде греша именно за това се обръщам към Вас.
Въпростите ми са два единия е да помогните с кутията а другия .. подходящ ли ви се струва усилвателя.
Моля да ме извините ако ъм казал нещо тъпо но наистина съм доста бос в тази насока, но нали това е идеята на форумите (знаещитете да помагат) Благодаря предварително и весело посрещане на Новата година на всички Ви

Въпрос относно кутия за СУБ
Re: Въпрос относно кутия за СУБ
Мога да ти дам информация само за говорителя защото ползвам такъв!По принцип този говорител е чук бие в 35хз диапазон!Продават "оригинални" кутии за този говорител с бас рефлекс отвор....в зависимост от това дали харесваш по мекия бас или малко тресящия и твърд...този говорител е предвиден за затворен обем..понеже като го затвориш много добре гледай да уплътниш кутията да не излиза въздух....мембраната е предвидена за това...просто нещо като вакуум ще създава когато се клати...и въздуха вътре в кутията ще му създава възглавница...можеж да го товариш повече...ако е с бас рефлекс отвор кутия ....недей усилва много щото ще му съкратиш живота драстично....
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”