Батерия за ГСМ Нокия 6300
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
Батерия за ГСМ Нокия 6300
Здравейте колеги , преди месец си купих нова батерия от ибей за нокията но тя издържа 24 часа . От къде да си купя хубава батерия, която да държи 2-3 дни при нормално ползване на телефона от около 30 минути разговори на ден ?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Батерия за ГСМ Нокия 6300
Едно време, като беше хитов този модел, правихме следната магария: Взимаш батерия BL-5C която е малко по-дебела, но е около 1000 mAh а неговата по спомен е около 700. След като я вземеш внимателно отстраняваш стърчащия ръб на на батерията за да влезне в телефона. Малко по-трудно се затваря капака, но си работи без проблеми и кара от 3 до 5 дни в зависимост от разговорите.
vwfena написа:Едно време, като беше хитов този модел, правихме следната магария: Взимаш батерия BL-5C която е малко по-дебела, но е около 1000 mAh а неговата по спомен е около 700. След като я вземеш внимателно отстраняваш стърчащия ръб на на батерията за да влезне в телефона. Малко по-трудно се затваря капака, но си работи без проблеми и кара от 3 до 5 дни в зависимост от разговорите.
+

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bl+ ... zNswb98JAI
Бихте ли били така любезни да ми оградите на пейнта точно кой ръб се маха и евентуално да ме насочите от къде да купя батерията за София ?
Бихте ли били така любезни да ми оградите на пейнта точно кой ръб се маха и евентуално да ме насочите от къде да купя батерията за София ?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
На снимката съм ти показал къде се изрязва, ама внимателно да не повредиш батерията. Иначе в София почти всеки магазин за GSM-и има такива батерии.
има и за по 5лв но са китайски.. По хубавите батерии са от порядъка на 15-20лв
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
С макетно ножче предполагам става но на 45 градуса да му взема фаска или напълно да го махна
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става и без рязане. Иска се малко натискане.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”