Снимка от камера по пощата
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Снимка от камера по пощата
как ще гарантират от бг пощи на кат,че въпросното писмо е достигнало до получателя си в еди къв си срок,еди къде си.В някоя си там пощенска кутия дето всеки може да си взима квото си мисли че ша му е интересно от съседската кутия.Когато дойде полиция лично до нас да ми го връчат тогава ша плащам иначе са си пари на вятъра и без тва тая пара трява да върви за поддръжка на пътища,ама уви 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
vinixxx написа:Когато дойде полиция лично до нас да ми го връчат тогава ша плащам иначе са си пари на вятъра
Прав си, че са пари на вятъра, но като се опариш веднаж, после ще се замисляш дали да превишаваш скоростта. На българина като му бръкнеш в джоба влиза в правия път. По-добре да се плати с отстъпката, отколкото да се криеш като мишка и накрая да платиш цялата сума.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля,че срока от 14 дни почва да тече от момента на връчването.Поправете ме ако греша
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Ами при мен дойде като препоръчано с обратна разписка - разписваш се, че си получил и 14-те дни започват да текат.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Платих го вече. То кофтито че е на фирмата в която работя, иначе да е на моя сметка - да си правя оглушки...
- S_V
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те,
Живея и работя в Пловдив , което не мисля,че е от някакво значение. Преди няколко месеца (с точност 15 Юли) ме снимаха във Велико Търново със служебната кола. До средата на Август снимка във фирмата не дойде, но така се случи, че се скарахме със шефа за заплащане (той не знаеше за съответната снимка) и аз напуснах. Преди седмица се чух с един от бившите ми колеги и той ми спомена, че на следващия ден щели да ходят до 3-то районно в Пловдив да се разпознавали на някаква снимка от В. Търново на която една от служебните коли била заснета със 80 км/ч при ограничение 50км/ч. Разбира се ставаше на въпрос за моята снимка ... но аз спокоен, че вече не работя там ....
Да но днес на адреса ми по лична карта е дошло препоръчано писмо от районно управление В. Търново, при което никой от живущите там не се разписал за да вземе писмото, та питането ми е има ли начин старият ми шеф да ми лепне нарушението на мен по някакъв начин и съответно продиводействие от моя страна, при условие, че тогава нямах пътен лист, а във фирмата се водех монтажник а не шофьор. При условие че накрая ми удържаха почти една заплата + допълнителни бонуси който ми се полагаха + лежане по болници от трудова злополука за което аз така и но повдигнах въпрос тогава(моя грешка) - не ми се иска да платя и акта , макар че вината е моя
П.С. Някой знае ли дали на снимката се вижда лицето на шофьора?
Живея и работя в Пловдив , което не мисля,че е от някакво значение. Преди няколко месеца (с точност 15 Юли) ме снимаха във Велико Търново със служебната кола. До средата на Август снимка във фирмата не дойде, но така се случи, че се скарахме със шефа за заплащане (той не знаеше за съответната снимка) и аз напуснах. Преди седмица се чух с един от бившите ми колеги и той ми спомена, че на следващия ден щели да ходят до 3-то районно в Пловдив да се разпознавали на някаква снимка от В. Търново на която една от служебните коли била заснета със 80 км/ч при ограничение 50км/ч. Разбира се ставаше на въпрос за моята снимка ... но аз спокоен, че вече не работя там ....
Да но днес на адреса ми по лична карта е дошло препоръчано писмо от районно управление В. Търново, при което никой от живущите там не се разписал за да вземе писмото, та питането ми е има ли начин старият ми шеф да ми лепне нарушението на мен по някакъв начин и съответно продиводействие от моя страна, при условие, че тогава нямах пътен лист, а във фирмата се водех монтажник а не шофьор. При условие че накрая ми удържаха почти една заплата + допълнителни бонуси който ми се полагаха + лежане по болници от трудова злополука за което аз така и но повдигнах въпрос тогава(моя грешка) - не ми се иска да платя и акта , макар че вината е моя
П.С. Някой знае ли дали на снимката се вижда лицето на шофьора?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оооо, вижда се лицето, даже ако ти е прашна колата се вижда! Дано твоят бивш шеф не се направи на луд, при положение, че си му спестил сумай ти плащания, щото това с трудовите злополуки си е плащане, ама и ти си за бой - като е виновен за твоята злополучна работа, що не го прикара да ти плаща?!?
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Много зависи от камерата, мен ме беше снимала камера в София и на снимката не се виждало лицето, толкова било размазано че даже не си личи мъж или жена, щом накрая баба ми отнесе глобата вие преценете колко се разпознава. Интересното че глобата от София отишла в Пловдив (там беше регистрирана колата) 8 месеца след нарушението
Докато пък при тая камера на Орлов мост няма мърдане вижда се перфектно (на един приятел му дойде честитката 71км/ч)

Докато пък при тая камера на Орлов мост няма мърдане вижда се перфектно (на един приятел му дойде честитката 71км/ч)

- skotis
И моята беше на орлов мост, направо се вижда дали си мигнал, усмихнал, с кой си в колата, доста се вижда. Мен ме снима с 84 
И дойде след една седмица...

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:И моята беше на орлов мост, направо се вижда дали си мигнал, усмихнал, с кой си в колата, доста се вижда. Мен ме снима с 84
А добре де, там малко преди камерата има знак 50 ако се не лъжа, 84км не е ли за отнемане 1 месец на книжката ?

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Първо има знак 60, на който реално те снимат. Знака 50 е след него, на нивото на камерата горе долу
- skotis
Пише че съм карал с 84, надвишил с 34, демек се гледа ограничението 50
Иначе промениха закона - вече не отнемат книжка за над 31, а има глоба - 200 лв. При трето нарушение на същото взимат книжка + глоба
Иначе промениха закона - вече не отнемат книжка за над 31, а има глоба - 200 лв. При трето нарушение на същото взимат книжка + глоба

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Пише че съм карал с 84, надвишил с 34, демек се гледа ограничението 50
То хубаво, ама знака 50 е на нивото на камерата, а самата тя е обърната срещу идващите коли, тъй че е абсурд тази камера да те снима СЛЕД знака 50, или иначе казано иди огледай камерата точно как е разположена и си виж вариантите за обжалване
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:skotis написа:Пише че съм карал с 84, надвишил с 34, демек се гледа ограничението 50
То хубаво, ама знака 50 е на нивото на камерата, а самата тя е обърната срещу идващите коли, тъй че е абсурд тази камера да те снима СЛЕД знака 50, или иначе казано иди огледай камерата точно как е разположена и си виж вариантите за обжалване
Преди камерата е колега бъркаш се ми се струва

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”